Stam Caravans & Campers zorgeloze vrijheid

Stam Caravans & Campers. Een gerenommeerd adres in Elburg voor caravans, campers en vouwwagens. Hun eisen aan kwaliteit én service geven je dat onbetaalbare gevoel van zorgeloze vrijheid. Koppel jouw aanwinst achter de auto en ontdek de honderden of duizenden kilometers die voor je liggen.

In hun showroom hebben zij nieuwe caravans, vouwwagen en voortenten. Maar ook hebben zij altijd scherp geprijsde occasions staan: goedkope campers en caravans mét service en garantie. Voor periodieke keuringen, onderhoud en reparaties kan je vijf dagen in de week terecht in de werkplaats. En natuurlijk zijn zij er voor extra services. Denk aan inruil, inkoop, verkoopbemiddeling en aankoopkeuringen, ook hebben zij een kampeershop.

Huisvesting Stam Caravans & Campers

Stam Caravans & Campers Elburg is gevestigd in een prachtig pand met een showroom van maar liefst 3300 m2, en een gezellige bar voor een kopje koffie of thee.

Dealerschappen

Zij zijn officieel dealer van Smitveld Vouwwagens, Isabella, Brand en Dorema voortenten en luifels, maar uiteraard hebben wij daarbij ook nog vele andere merken staan.

Leestip:  Autoregistratie 2023: Groei door inhaalslag zet door
Onderhoud

Hun BOVAG erkende werkplaats is voorzien van alle moderne technieken om de caravans optimaal te kunnen controleren op veiligheid en benodigde reparaties uit te voeren. Tevens zijn ze Officieel Truma Partner.

Stam werkplaats

Schade

In geval van schade aan jouw caravan, werken zij samen met alle verzekeraars en kunnen zij schadetaxaties en schadereparaties voor je verzorgen.

Wil je meer weten over Stam Caravans & Campers

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in