Hobby presenteert nieuwe lay-outs

Hobby presenteert nieuwe lay-outs en een nieuwe achterontwerp. In het 2020-seizoen blijft Hobby zich concentreren op zes bestaande modellen met 58 verschillende modelvarianten. De focus ligt dit jaar op intelligente ruimteoplossingen in combinatie met een gezellige sfeer.

Met de 560 FC en 720 WQC presenteert Hobby twee nieuwe, aantrekkelijke lay-outs in het PRESTIGE-modellengamma, die perfect deze eigenschappen weerspiegelen. Bovendien zullen alle Hobby-caravans, met uitzondering van het PREMIUM-modellengamma, hetzelfde achterontwerp hebben als het PRESTIGE-model dat vorig jaar werd gelanceerd.

Hobby presenteert

Hobby-caravans worden gekenmerkt door een enorm ruimtegevoel gecombineerd met een gezellige sfeer. In het seizoen van 2020 ligt de focus op intelligente ruimteoplossingen die voldoende ruimte en een gezellige sfeer bieden. De twee nieuwe lay-outs in het populaire PRESTIGE-modellengamma, de 560 FC en 720 WQC, vormen een perfecte aanvulling op de bestaande lay-outs. Ze zijn stijlvol ingericht en bieden voldoende ruimte om je uit te strekken en te ontspannen. Met een totale lengte van 7.513 mm is de 560 FC uitgerust met een tweepersoonsbed en aangrenzende wasruimte met een aparte douche. De indeling van de 720 WQC is echter 9.042 mm lang. Het voertuig met tandemas heeft een groot, uitschuifbaar queensize bed in het comfortabele slaapgedeelte en een ruime badkamer aan de achterzijde met een aparte douche.

Leestip:  Krakende koppeling (trekhaak) van de caravan verhelpen

De twee indelingen beschikken ook over een grote L-vormige keuken met voldoende ruimte om maaltijden te bereiden en benodigdheden op te bergen. De 150-liter Super Slim Tower koelkast heeft voldoende ruimte voor alle essentiële voorzieningen. De enorme zitgroep aan de achterkant van het voertuig, die plaats biedt aan acht personen, is vooral knus.

Hobby_Prestige_Nordsee 1 Hobby_Prestige_Nordsee 2

Een ander hoogtepunt is de verwarmde kapstok in de entree, die je voorziet van een plek om jouw vuile en vochtige kleding op te hangen en te drogen zodra je het voertuig binnengaat. Een optionele ALDE vloerverwarming voor de 720 WQC zorgt ervoor dat jouw caravan heerlijk warm is.

Dankzij het beproefde ALL-INCLUSIVE-pakket “HobbyKomplett”, zijn beide caravans standaard uitgerust met een uitgebreid assortiment – zonder vervelende extra kosten. “Met de PRESTIGE 560 FC en 720 WQC hebben ze twee uiterst gezellige lay-outs gecreëerd die perfect zijn afgestemd op de vereisten en veel opbergruimte bieden. Ze zijn ervan overtuigd dat ze ook heel goed zullen werken bij de klanten, “zegt Dirk Gottwald, hoofd van Caravan Design.

Leestip:  Welke brandblusser koop je voor camper of caravan?

De Hobby Ontour-, De Luxe-, De Luxe Edition- en Excellent-modellen worden geleverd met het nieuwe achterontwerp dat je herkent aan het PRESTIGE-model. Als gevolg van deze wijziging zullen alle modellen, met uitzondering van de Premium-modellen, aan de achterzijde identiek zijn. Het stijlvolle ontwerp zorgt voor een moderne en dynamische uitstraling.

Wil je meer weten over Hobby-caravans

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in