Hobby caravan maakt de 600.000ste caravan

Hobby, de fabrikant van vrijetijdsvoertuigen, viert de 600.000ste caravan die van zijn productielijn afrolt. De hardwerkende Hobby-medewerkers waren vol trots toen ze de caravan uit de productiehal trokken voordat ze weer terug gingen om aan de volgende te werken. Met meer dan 50 jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie produceert Hobby jaarlijks tot 13.500 caravans. Bovendien worden er elk jaar tot 2.800 campers en bestelwagens geproduceerd.

Na een laatste controle, die met glans doorging, haalden de trotse Hobby-medewerkers deze week de 600.000ste caravan van de productielijn. Of het nu caravans, campers of busjes zijn, Hobby produceert elke dag maximaal 100 voertuigen in Fockbek/Rendsburg.

Van betaalbare instapvoertuigen voor stelletjes tot grote gezinscaravans met drielaagse kinderbedden, Hobby biedt de beste indeling voor elke levensstijl met intelligente ruimte-oplossingen en een ongelooflijk gezellige sfeer.

Leestip:  Caravans nog altijd te zwaar beladen

Er is een formidabel team voor nodig om ervoor te zorgen dat alles zo blijft: tot 1.250 ervaren medewerkers op de Fockbek-locatie zorgen ervoor dat klanten onbezorgd en ontspannen vakantie kunnen vieren in de prachtige reisgenoten diedoor Hobby zijn gemaakt.

Hobby caravans locatie

“Mijn team en ik zijn ongelooflijk trots dat we vandaag de 600.000ste hobbycaravan hebben geproduceerd, en dat een groot aantal van de producten die door ons in Fockbek/Rendsburg zijn gemaakt, op elke camping in heel Europa te vinden is”, zegt hoofd productie Stefan Lühe. Sinds 1967 probeert het bedrijf mobiele vakanties eenvoudiger en comfortabeler te maken. Caravans, campers of busjes – Hobby biedt het allemaal”.

Meer informatie is te vinden op hobby-caravan.

Gerelateerd: Hobby Caravan Club

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in