Hobby caravans een sterk merk

Hobby caravans een baanbrekend idee. Sindsdien geldt Hobby als trendsetter voor moderne caravans en kampeerauto’s. Al 50 jaar maken wij mobiel reizen eenvoudiger, leuker en aangenamer.

Hun succes berust op vier pijlers: vooruitstrevende uitvindingen, innovatieve techniek, modern design en heel veel passie. Deze basisprincipes hebben hun tot de wereldwijde nummer één gemaakt in de caravanbranche.

Hobby caravans Nieuwe generatie

Iedere nieuwe generatie Hobby caravans overtuigt steeds weer door het uitgebreide standaard accessoirepakket, het bijzondere interieurdesign, de kwaliteit en de functionaliteit. Geen wonder dat Hobby caravans zo geliefd zijn en daardoor het nummer 1 caravanmerk in Europa is.

Cijfers en feiten

Hobby biedt in haar caravanfabriek in Fockbek bij Rendsburg in Sleeswijk-Holstein werk aan bijna 1.000 medewerkers. In een van de grootste productievestigingen in de caravan- en kampeerautobouw van Europa ontstaan hier met behulp van de modernste installaties voertuigen van de hoogste kwaliteit. Dat wordt ook aangetoond door de certificering van ons kwaliteitsbeheer volgens DIN EN ISO 9001:2000.

In 2013 verlieten 10.400 caravans en 1.100 kampeerauto’s deze vestiging en zorgden voor een jaaromzet van 194 miljoen euro. Met een marktaandeel van 23,6% in Duitsland en 24% van de Europese markten staat Hobby op een uitstekende positie in deze branche.

Leestip:  Goboony lanceert uniek product

Sinds 2003 staan zij wereldwijd zelfs op de eerste plaats in de caravanbouw. Het exportaandeel van de caravans bedraagt 55 procent, bij de kampeerauto’s bedraagt dit percentage 52 procent. De verkoop loopt via 350 erkende dealers en vaste agenten resp. importeurs in alle belangrijke Europese markten. Tot het concern behoren naast de Hobby-caravanfabriek.

Kijk voor meer informatie op Hobby caravans

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in