Camping Kautenbach familiecamping

Camping Kautenbach, een zeer unieke familiecamping zoals er in de Luxemburgse Ardennen geen tweede is. Glamping is een nieuwe rage op de campings, maar kamperen met eigen tent, vouwwagen, camper of caravan blijft de grootste groep kampeerders. Voor jou hebben we 150 kampeerplaatsen te huur over de hele camping verspreid, aan het water, bij de speeltuin, dichtbij het sanitair of een beetje achteraf voor extra privacy en rust.

Luxemburg staat bekend als het kleine, fijne landje midden in West-Europa. Dat is één van de redenen dat zoveel vakantiegangers uit o.a. Nederland, België en Duitsland naar de Luxemburgse Ardennen trekken. Ze voelen zich hier thuis. En ze weten dat de streek enorm veel te beiden heeft zowel voor jong als oud.

Daarom zijn zij trots dat Camping Kautenbach in het midden van de Luxemburgse Ardennen ligt. Bij hun kunnen kinderen nog echt kind zijn, ze hebben de ruimte om zich uit te leven in de beek, in het bos, op de 2 speeltuinen en op het trapveld. Voor de actieve toerist zijn er meerdere themawandelingen, mountainbike mogelijkheden en Geocachingpunten. Kamperen is bij hun een uniek ervaring. Je word omringd door rustgevende natuur en stilte, maar er zijn ook volop mogelijkheden in de omgeving voor uitstapjes zowel cultureel, culinair als voor shopping. In Luxemburg weten ze dat overnachten en genieten perfect samengaan. Camping Kautenbach is hiervan een perfect voorbeeld, diverse mogelijkheden om te overnachten en een gezellige Bistro met een ruime keuze aan gerechten en drank.

Leestip:  Camping La Garenne in het mooie dal van de rivier de Eyrieux
Camping Kautenbach

Bij het aanrijden door de waarlijk sprookjesachtige oprijlaan, en aankomst bij de hoger gelegen receptie en het restaurant zal u in de eerste plaats het bijzondere uitzicht over de vallei opvallen, dat je hebt over de camping  vanuit het restaurant en het terrasje.
Het restaurant is bijzonder sfeervol en ademt, samen met de camping, een romantische sfeer uit. De kampeerplekken zijn ruim en men heeft de keuze tussen schaduw en zon. Het sanitair is uitstekend en douche en warm water zijn inclusief.

Hebben ze jou zintuigen geprikkeld, neem dan een kijkje en kom om jezelf te overtuigen wat Camping Kautenbach te bieden heeft.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in