De continue innovatie van Outwell

Bij Outwell zeggen ze, er is iets extra voor nodig om jaar op jaar pionierswerk te verrichten en prijzen in de wacht te slepen voor uitmuntende producten. Hun reputatie en het succes komen voort uit hun sterke gezinsethos en de wens om gezinnen ertoe aan te zetten te genieten van het buitenleven. Zij zijn zelf ook kampeerders, en hun passie zet ze ertoe aan om optimale, toonaangevende kampeerproducten te produceren die gebaseerd zijn op gewaagde en functionele ideeën die voortvloeien uit de eigen kampeerervaringen.

Outwell en de continue innovatie

Terwijl ze het uiterst belangrijk vinden dat alle Outwell producten die op de markt worden gebracht eerst een strenge kwaliteitscontrole ondergaan, staan ze ook bekend om hun toewijding aan innovatie en de daaruit vloeiende kenmerken die uiteindelijk universeel in de hele sector worden aangenomen.

Leestip:  De beste voortenten voor caravans

Dit zullen ze ook blijven doen in 2017 door drie nieuwe standaarden uit te werken wat betreft het grote slaapgedeelte om de nodige praktische ruimte en comfort te bieden met het oog op een goede nachtrust. Slaapcomfort is een prioriteit en de nieuwe thermisch reflecterende laag boven op de binnentent zorgt samen met hun nachthemelplafond voor een goede regeling van warmte en licht. Deze toewijding tot het creëren van een ontspannen, zorgeloze kampeerervaring heeft ook geleid tot de introductie van de Air Flow Control-klep die het oppompen en leeglaten van de zelfopblazende mat aanzienlijk vereenvoudigt en versnelt.

Huiselijk comfort

Uiteraard evolueren andere kenmerken mee en vervoegt hun nieuwe Rear Ventilation System het Aeroffective Ventilation System, systemen die standaard worden geleverd met getinte vensters. Deze vormen een aanvulling op de veel geïmiteerde innovatieve producten, waaronder neonkleurige scheerlijnen, ingenaaide grondzeilen en tapijten voor een buitenleven met huiselijk comfort. Daarnaast prijkt hun naam op belangrijke vernieuwingen zoals het Outwell Wind Stabilizer System voor een optimale bescherming tegen stormen en het Outwell Easy Pegging System voor het eenvoudig opzetten en stabiliseren van de tent.

Leestip:  Opblaasbare voortent voor het komende kampeerseizoen

Zij blijven streven naar verbetering en hebben een benijdenswaardige reputatie opgebouwd wat betreft het verleggen van grenzen en het overschrijden van de marktverwachtingen.

Dat is typisch Outwell. Vaak geïmiteerd, nooit verbeterd!

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in