Caravan Salon nieuw bezoekersrecord

CARAVAN SALON DÜSSELDORF 2017 is als best bezocht evenement uit haar geschiedenis de boeken ingegaan en kon zodoende op indrukwekkende wijze haar toonaangevende positie als ’s werelds grootste beurs voor campers en caravans onderstrepen.

 

Caravan Salon

“Met uitermate tevreden exposanten en meer dan 232.000 bezoekers (2016: 203.500) heeft CARAVAN SALON onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. ze zijn enthousiast dat ze ook dit jaar een nieuw bezoekersrecord hebben kunnen noteren. De mobiele vrijetijdsbesteding als vakantievorm beleeft wederom een sterke groei. Dit blijkt ook uit het groot aantal bezoekers dat de beurs voor het eerst bezocht, te weten rond de 35 procent. Nergens anders dan in Düsseldorf vinden de bezoekers een compleet overzicht op de markt, de noviteiten en innovaties van het nieuwe seizoen en bovendien een aantrekkelijk programma met activiteiten voor het hele gezin,” aldus de balans die Joachim Schäfer, directeur van Messe Düsseldorf GmbH kon opmaken.

Leestip:  De Eriba Touring caravan modellen

Bezoekers Caravan SalonVeel nieuwkomers zijn dit jaar doelgericht naar de speciale tentoonstelling ‘StarterWelt’ gegaan om zich daar uitvoerig te laten informeren of om bij experts meer over individuele thema’s te weten te komen. “Dit jaar had bijna 60 procent van de bezoekers concrete investeringsplannen. De groei van CARAVAN SALON bewijst welke plek caravaning als vrijetijdsbesteding in de maatschappij inneemt.

Vakbezoekers van overal ter wereld (dit jaar waren er opvallend veel belangrijke delegaties uit de USA, Australië en Azië te vinden) bevestigen bovendien de internationale betekenis van CARAVAN SALON.

De 57ste editie van CARAVAN SALON DÜSSELDORF vindt van 24 augustus (vakbezoekers- en mediadag) tot en met 2 september 2018 plaats.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in