Caravelair, een merk van Trigano VDL

Caravelair, het merk dat voort kwam uit de in 1962 Sud Aviation, de bouwer van caravelles die in Trignac, Loire-Atlantique, is gevestigd, uit te breiden en caravans te bouwen. Op een kantoor bestudeerden tekenaars met een enorme ervaring in de luchtvaart het ontwerp hiervan en lanceerden de eerste Caravelair caravans, die toen al een combinatie vormden van creativiteit en originaliteit … na een ononderbroken carrière van 50 jaar, is Caravelair nu de leider in Frankrijk, waarbij het zijn kennis blijft ontwikkelen en weldoordachte kwaliteitscaravans voor u bouwt.

Caravelair

Sinds 1962 laat Caravelair, de nummer 1 op de Franse markt, zich inspireren door uw levenswijze op vakantie, om voor u caravans te bouwen die comfort combineren met een mooie vormgeving, functionaliteit en de belofte van een geslaagde gezinsvakantie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer dan 10.000 caravans en campers. Met een oppervlakte van 200.000 m2 (ofwel 33 voetbalvelden) en meer dan 800 medewerkers is Trigano VDL een van de grootste Europese productiefaciliteiten.

Leestip:  ANWB Camper en Caravan van het Jaar 2024
Type caravans 2018 modellen
Antares
Antares

Licht in gewicht en daardoor eenvoudig te trekken. Stap in een trendy ruimte met een intelligente inrichting voor een betaalbare prijs. Zonder zorgen op vakantie? Vertrek met uw ANTARES, een caravan die voor iedereen toegankelijk is in een moderne leefruimte met alles wat onmisbaar is om naar een vakantie in alle rust uit te kijken. Uw ANTARES biedt u het “stijl” pakket aan met zijn hoog niveau aan uitrusting. U heeft de vrijheid! Met de ANTARES FAMILY begint een onvergetelijke vakantie in uw caravan. Het warme decor en slimme interieur zullen ongetwijfeld de hele familie blij maken.

artica
Artica

De Caravelair Artica 455 is een geweldig en complete caravan welke gezien kan worden als een ‘upgrade’ van de Antares Style modellen met een verrassende nieuwe body. Achterin bevindt zich het riante Frans bed in de lengterichting (200 x 140 cm) met daarnaast de ruime toiletruimte. In het midden bevindt zich de keuken, voorin is de ruime rondzit geplaatst welke in een handomdraai kan worden omgebouwd tot een bed van 210 x 145 cm.

Leestip:  Meer bezoekers op Kampeer & Caravan Jaarbeurs  
Allegra
Allegra

Een moderne uitstraling, van binnen en van buiten
Zowel binnen, als buiten, een sublieme look ten dienste van een optimaal comfort.
De elegantie en moderniteit openen de wereld voor u. Met ALLEGRA komen de grote ruimten samen.

 

allegra home
Allegra home

Ongeëvenaard uitrustingsniveau. Ontdek het op de campingcars geïnspireerde luxe-gamma CARAVELAIR en zijn uitzonderlijke afwerking en uitrusting. Eigentijds interieur, een hoog niveau van de uitrusting en een uitstekend comfort. En wat als uw huis ook op vakantie zou vertrekken?

 

Kijk voor meer informatie op Caravelair

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in