Een Outwell voortent, opblaasbaar en betaalbaar

Een Outwell voortent is een innovatieve opblaasbare voortent voor een betaalbare prijs en Scandinavische kwaliteit. Het in Denemarken gevestigde bedrijf is fabrikant van een grote diversiteit aan tenten, kampeermeubels en accessoires.

Nieuwe Outwell voortent collectie in 2017

In 2017 wordt de Outwell Smart Air Awning Imperial Collection aangevuld met vier gloednieuwe Smart Air-voortenten. Hiermee voeg je extra veelzijdige woonruimte toe aan je caravan. De Outwell voortent heeft mooie vloeiende lijnen die goed aansluiten op die van je eigen caravan.

  • Outwell Corsair 350SA

De speciaal behandelde Taslon-stof van de Outwell voortent is dicht geweven waardoor de stof op canvas lijkt. De stof biedt echter betere prestaties dan normaal polyester en ziet er mooier uit. De stoftechnologie is aangevuld met de uitmuntende innovaties zoals het Advanced Air Tube System met de toonaangevende Outwell One-go-opblaastechnologie.

Leestip:  Opblaasbare voortent voor het komende kampeerseizoen

Outwell heeft een goede reputatie voor het introduceren van prijs-winnende ontwerpen en innovatieve functies voor Family Camping. Ze blijven deze expertise gebruiken bij de innovatie van voortenten.

Hoogwaardige materialen zoals de Outtex 6000HD stof en het geavanceerd Air System met one-go inflationdat voorzien van de One-go Inflation-technologie zorgen voor de beste voortenten.

Nieuwe functies, zoals de esthetisch hemelbekleding die zorgt voor extra isolatie en condensatie controle en de mogelijkheid om een grondzijl apart toe te voegen zorgen ervoor dat Outwell met deze Smart Air Voortent Imperial Collectie zich wederom weet te onderscheiden.

Website: Outwell.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in