De Trekhaak: Landelijke caravanclub voor 50 plussers

Caravanclub “De Trekhaak“ is een “Landelijke caravanclub voor 50 plussers.” De vereniging is opgericht op 14 November 1978 in Nijmegen en heeft daar haar thuisbasis. Caravanclub “De Trekhaak“ is een niet merk gebonden vereniging waarin mensen met een caravan elkaar ontmoeten om hun gezamenlijke hobby, het reizen en trekken per caravan, ook op gevorderde leeftijd nog veilig en prettig te kunnen beoefenen. De leden zijn afkomstig uit het hele land. Om het een en ander goed te kunnen realiseren is het belangrijk dat er een goede onderlinge band is. Daarom staan er jaarlijks een aantal vaste activiteiten op het programma.

Het hoofddoel

Het gezamenlijk met de leden diverse reizen organiseren in binnen- en buitenland. Om het hoofddoel te realiseren, het in groepsverband organiseren en maken van reizen met de caravan naar allerlei bestemmingen binnen Europa, hebben ze min of meer het volgende jaarlijkse patroon.

Leestip:  Autoregistraties Mei: aantal EV’s daalt met 12 procent
Voorjaarskamp

Het doel hiervan is om een start te maken met het jaarlijks reizen en trekken. Ze willen elkaar ontmoeten op een 2-weekskamp in Nederland, voordat ze in kleine groepen uitzwermen. Tijdens de kampen wordt om de dag een evenement gepland door de organisatoren. Hierbij moet je denken aan fietstochten, wandelen, bezichtigen van de omgeving, jeu de boules toernooi, musea of ander bezienswaardigheden van de streek waar het kamp is. De organisatoren komen dan ook uit de omgeving van de desbetreffende kamplocatie. Aspirant leden kunnen een kamp gebruiken om vast te stellen of er een klik is met de leden van de caravanclub de Trekhaak.

aktiviteiten cc trekhaak aktiviteiten cc trekhaak
Zomerperiode

Diverse grotere of kleinere reizen binnen Europa. Deze reizen worden op initiatief van de leden georganiseerd. Bestemmingen kunnen variëren van Noorwegen tot Spanje en van Nederland tot Roemenië. De populaire bestemmingslanden staan dan ook regelmatig op het programma. Afhankelijk van behoefte en tijd kunt je deelnemen op vrijwillige basis. In het algemeen wordt er gereisd, vanuit veiligheidsoverwegingen, in kleine groepjes van 2 of 3 caravans. De samenstelling van de groepjes en diegene die vooroprijd kan wisselen.

Leestip:  Op safari avontuur in Oeganda
Najaar kamp

Hier kunnen we op een 2-weekskamp in Nederland op het kampeerseizoen terugkijken en dit gezamenlijk afsluiten. Voor de invulling van het kamp, zie Voorjaarskamp. Tijdens de reizen en kampen worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Waaraan u naar eigen behoefte vrijblijvend kunt deelnemen. Hierbij valt o.a. te denken aan: Jeu de Boules, wandelingen, Fietstochten, Uitstapjes, Excursies, Happy Hours, Sport, Vissen, bbq’s etc.

De Trekhaak is bereikbaar via telefoonnummer: 06-29268466

 4.8/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in