Camping l’Hirondelle de Drôme vallei aan de Massif du Vercors

Camping l’Hirondelle ligt in de Drôme vallei aan de voet van het indrukwekkende massif du Vercors, midden in een 13,5 hectare groot bos, aan de rivier de Bez. Het eerste deel van de camping ligt op een terrein van twee hectare buiten het bos, en vormt het centrale gedeelte met de receptie, het restaurant, de speelplaatsen en het zwemparadijs. Het tweede deel bevat groepjes huuraccommodaties met chalets en mobile homes die op de open plekken of aan de rand van het bos staan. Het derde deel is gereserveerd voor tenten en caravans. Ze bieden ook een huisje ingericht voor mensen met een handicap met een ruim overdekt terras met uitzicht op de velden en de bergen.

Diensten

Bij de receptie zal het personeel zijn uiterste best doen om op je vragen te antwoorden. In de ochtend kunt je te voet of met de fiets naar het winkeltje om heerlijk stokbrood en croissantjes te kopen, maar ook je favoriete krant. Op het terras van de bar en het restaurant kunt je de uitstekende Clairette de Die wijn proeven en genieten van de streekproducten (ravioli, Pico don kaas) onder het genot van een zonsondergang boven de rotsen van de Vercors.

Activiteiten

Leuk meedoen aan allerlei activiteiten met het gezin of samen met een groep, onder leiding van een vrolijk team van groepsleiders. Er is voor ieder wat wils: voetbal, volleybal, basketbal op het sportveld… tafeltennis, petanque, boogschieten, aqua gym en nog veel meer…
’s Avonds kunt je genieten van de gezellige sfeer bij de muzikale animaties op het terras van het restaurant en van de zachte zomernachten in de Drôme.

Leestip:  Nationale Open Camping Dag 2024

website l’Hirondelle

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in