Eigenzinnige BIOD wordt al 50 jaar in Nederland geproduceerd

De eigenzinnige BIOD wordt al 50 jaar in Nederland geproduceerd en behoort daarmee tot een van de oudste caravanmerken. De opvallende vormgeving van de naadloos opgebouwde glasvezelversterkte polyestercarrosserie is uniek. Deze geheel andere constructie en productiewijze maakt dat een BIOD moeilijk te vergelijken is met andere caravans.
De voordelen van het polyester casco zijn:

Vrijheid van vormgeving. Jouw winst: een fraai design, een betere wegligging en minder luchtweerstand waardoor een lager brandstofverbruik. Bovendien hebt je genoeg aan een kleinere trekauto. De caravan heeft een grote stijfheid en lichtgewicht constructie. Het interieur is, anders dan bij andere merken, niet essentieel voor de stijfheid van de carrosserie. Het heeft een naadloze constructie, dus geen kitnaden die na verloop van tijd gaan lekken.

Scout Nomade Cruiser
Weerbestendig

Alle zijden van de caravans zijn hagelbestendig en vochtongevoelig, ook de vloer kan geheel van composiet materiaal gemaakt zijn. Het heeft een zeer hoge isolatie en is duurzaam.

Een BIOD wordt speciaal voor u gemaakt en er is keuze uit 3 typen: de Scout, Nomade en Cruiser (een verlengde Cruiser van 5,50 m is op aanvraag mogelijk). Keuze uit vele (standaard) indelingen en uitrusting niveaus. Maatwerkindelingen en persoonlijke aanpassingen zijn mogelijk en de caravans zijn geschikt voor lange mensen door een stahoogte van meer dan 2 meter. Het interieur is achteraf gemakkelijk te wijzigen en kan in meerdere kleuren voor in- en exterieur geleverd worden.

Leestip:  De Circulaire caravan als toekomst?
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in