Camper Club Nederland het echte clubgevoel

Camper Club Nederland is met recht de gezelligste en camper vriendelijkste camperclub van Nederland! De club wordt bestuurd door vrijwilligers en heeft diverse commissies waarvan de leden zich- ook op vrijwillige basis- inzetten. Door het jaar heen organiseren ze veel evenementen, waarbij zowel leden als hun eventuele partners van harte welkom zijn. De evenementen worden veelal door leden voor leden georganiseerd. Alle evenementen zijn kostendekkend. Ze geven een clubmagazine uit dat ‘Camperkriebels’ heet en acht keer per jaar wordt uitgegeven.

Oprichting

De CCN is opgericht op 24 oktober 2002. De CCN kent geen betaalde bestuurders, alle medewerkers zijn vrijwilligers. Naast de recreatieve evenementen organiseert de CCN twee maal per jaar een bijeenkomst voor de leden: in het voorjaar is dat de Algemene Ledenvergadering  en in het najaar wordt tijdens een vergadering de stand van zaken besproken.

Leestip:  Serge van der Heijden nieuwe directeur Dormio Resorts & Hotels

Waar staat de CCN voor:

De vereniging heeft ten doel: de belangenbehartiging van haar leden. de uitwisseling van informatie. Het geven van voorlichting. Het aanbieden van recreatieve weekenden en evenementen. en natuurlijk het campervriendelijker maken van Nederland bij gemeenten en instanties.

Logo Camper Club NederlandCCN tracht dit doel te bereiken door het onder de aandacht brengen van knelpunten en andere zaken op het gebied van het camperbeleid bij de relevante instanties,
waaronder begrepen de overheid alsmede de toeristenbranche. het stimuleren van de aanleg en instandhouding van legale camperplaatsen in Nederland en daarbuiten. Het geven van voorlichting en informatie, onder andere via haar website. Het deelnemen aan beurzen. het uitgeven van het clubmagazine Camperkriebels en het organiseren van evenementen, weekenden en trips.

Website Camper Club Nederland

 4/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in