Winter camping, steeds populairder onder fanatieke campinggasten.

Wat kijk je verbaast, een winter camping in Nederland. Ik kan me dat goed voorstellen. Iets waar wij zeker niet aan zullen denken “Winter kamperen“. Maar toch word het steeds populairder. Mensen blijven op zoek naar nieuwe dingen. Voor de echte kampeerder is dit een ultiem genot de winter camping. Zeker als er dan nog sneeuw ligt en het gaat lekker vriezen. Een aantal bedrijven in Overijssel doen hier aan mee.

Voorbereiden

U moet natuurlijk wel goed voorbereid op de winter camping aan komen. Denk aan thermo kleding. Een dikke slaapzak voor de nacht bij een winter camping is zeker aan te bevelen. In de regel word er buiten gekookt op een klein gasstelletje.  Of zelfs nog verder terug in de tijd. Zelf hout sprokkelen op de winter camping en hiermee een lekker vuurtje maken. Overdag worden er spelletjes georganiseerd. In de avond worden er op de winter camping fakkel tochten georganiseerd, of zitten de gasten gezellig met elkaar om een hout vuurtje. De toilet gebouwen van de winter camping zijn verwarmd.

Leestip:  B&B Camping Oudesluis Even helemaal weg

Zoals u leest is er genoeg te doen op de winter camping. U kan hiermee ook je grens verleggen. Zeker voor kinderen is het grensverleggend. Die zijn gewend aan alle luxe van de tegenwoordige tijd. En op de winter camping zit dat er niet in. Daar kan je niet de laptop aanzetten. Want die doet het niet. Ook zal je niet alle apparatuur tegelijk aan kunnen zetten. Maar met de vele bezigheden op de camping zal dit ook niet nodig zijn. Dan zijn de kinderen met hele andere dingen bezig. Zijn de gedachten ook niet bij de moderne tijd.

Winter Camping

Wilt u op vakantie in Overijssel? Camping Heino heeft prachtige accommodaties.  De camping beschikt over 135 toeristische plaatsen, 68 seizoen plaatsen, 35 chalets en 3 stacaravans. De plaatsen op de camping zijn ruim opgezet en voorzien van alle comfort en gemakken. Tijdens uw vakantie in Overijssel komt u niets tekort!

Leestip:  Recreatiepark de Koornmolen in natuurgebied de Rottemeren

Website Camping Heino

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in