Benimar de onbewistbare leider op de Spaanse motorhomemarkt

Benimar produceert sinds ongeveer 40 jaar vrijetijdsvoertuigen en is vandaag de onbewistbare leider op de Spaanse motorhomemarkt.
Het bedrijf heeft zijn eerste motorhome ontworpen in 1979 en richtte in 1986 een serieproduktie op. In Peñiscola, onder de Mediteraanse zon, heeft de Benimar fabriek een terrein van 40.000 m2 ter beschikking.

Moderne hightechmachines en innovatieve technologische innovatie maken dat het bedrijf een produktiecapaciteit heeft van 3.000 voertuigen per jaar. De ISO 9001 en ISO 14001 erkenning garanderen de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de produkten, evenals de conformiteit met de milieunormen.

Benimar is aanwezig in twaalf Europese landen, zelfs in Nieuw-Zeeland en Chili. Een uitstekende verkoopsafdeling en degelijke dienst-na-verkoop zijn belangrijke troeven in onze ontwikkeling. De originaliteit van onze creaties, een uitgebreide keuze en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn mede de redenen van ons succes. Benimar blijft een goede speler op de motorhomemarkt die steeds competitiever wordt.

Leestip:  NKC - Frankia Platin Pure: versoberd vlaggenschip

Benimar heeft 4 type campers, 5 series en 25 modellen.

De integraal

vertegenwoordigt het beste van de motorhomes. Het panoramisch uitzicht in de cabine, de ruime bestuurdersruimte en de uitgebreide uitrusting maken van de ARISTEO het neusje van de zalm.

De laag profiel

met de voordelen van een integraal, namelijk een comfortabel hefbed en een grote panoramische koepel voor een mooi uitzicht. De TESSORO en de MILEO horen beiden thuis in deze categorie.

De alkoof

is de familiemotorhome bij uitstek, geschikt om meer dan 5 personen mee te nemen. De SPORT-serie krijgt dezelfde zorg en dezelfde materialen als de anderen van de Benimar-collectie.

De Vans

Dankzij zijn beperkte afmetingen, functionaliteit, hoge afwerkingsgraad en discretie is de BENIVAN de perfecte partner voor diegenen die houden van een compacte motorhome.

Leestip:  Vans & Co heerlijk genieten van alle vrijheid
Benivan intergraal Benivan laagprofiel Benivan alkoof Benivan vans

Website Benivan

 3.3/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in