Vacanze col Cuore Glamping op zijn Italiaans

Vacanze col Cuore is een trots familiebedrijf met 4 Luxe Glamping Resorts, 3 Camping Boutique’s en 1 Residence. In Italië bevinden de bestemmingen zich aan het Gardameer, Idromeer, in het hart van de Toscaanse Maremma en in de heuvels van de Chianti en in Nederland in Overijssel.

Vacanze col Cuore biedt unieke Glamping vakantiebestemmingen, gelegen in een prachtige omgeving waarbij zeer veel aandacht is besteed aan luxe, comfort, ruimte, privacy, quality time en rust. Dit in combinatie met uitstekende service ter plaatse en voorzieningen als zwembaden met glijbanen, Top Class restaurants, animatie met activiteiten, pizza bakken en disco’s. Maar ook aan de volwassenen wordt gedacht en organiseert Vacanze col Cuore activiteiten, zoals wijnproeverijen & Italiaanse avonden. Kortom genieten voor jong en oud.

GlampingDe vakantieverblijven van Vacanze col Cuore bestaan onder andere uit Galmping Safaritenten, Lodgetenten, Air Lodges, Spotty Lodges, uiteraard allen voorzien van privé sanitair. Naast de Galmping verblijven zijn er ook ruime compleet ingerichte Cottages Next, Coco Suites, Bohemian Lodges, luxe villa’s en appartementen.

Leestip:  DealerRepair netwerk is Erkend Duurzaam

BestemmingenVacanze col Cuore biedt je de beste bestemmingen voor jouw glamping-vakantie. Voor natuurliefhebbers, voor gezinnen die op zoek zijn naar het gemak en koppels op zoek naar de romantiek.

Panoramisch uitzicht, sfeer en magische plekken zijn de kenmerken die hun Glamping & More verenigen.
Bekijk hun bestemmingen en kies de ideale Glamping voor je volgende vakantie.

Vacanze col Cuore. Your Glamping & more holidays in Italië én Nederland!

Website Vacanze col Cuore: www.vacanzecolcuore.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in