Hogere rendementen bij verhuur van camper

Camperdeelplatform GoBoony lanceert de Get & Go-service. Hiermee creëert het voor campereigenaren de mogelijkheid om de zorg voor de verhuur van hun camper helemaal uit te besteden en tegelijkertijd hogere rendementen te behalen. De Get & Go-service biedt stalling van de camper, inname van en uitgifte aan huurders, schadeafhandeling én schoonmaak. “Eigenaren die hun camper verhuren via onze Get & Go-service hebben er geen omkijken meer naar. Wij nemen al het werk uit handen,” aldus CEO Mark de Vos.

Uit het pilotproject dat GoBoony afgelopen jaar draaide, bleek dat campereigenaren die de camper verhuurden via Get & Go, aanzienlijk hogere rendementen behaalden. Vóór de lancering van dit concept, bood de eigenaar de camper voor verhuur zelf aan via het GoBoony-platform. Zo kwam deze onder ogen van potentiële huurders. De eigenaar verzorgde vervolgens zèlf de overdracht en inname. Deze handelingen konden veel tijd in beslag nemen. Dit alles wordt nu uit handen genomen via het Get & Go-concept.

Leestip:  Goede lingerie is een must als je gaat kamperen!
Hogere rendementen
  • Hogere rendementen bij verhuur van camper
  • Oplossing voor nationaal stalling tekort
  • Geen camperoverdracht meer
  • Geen administratieve rompslomp
  • Landelijke dekking
Oplossing voor stalling tekort

De Get & Go-service wordt aangeboden vanuit acht locaties, verdeeld over het hele land. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met de landelijke organisatie Motorhome Management & Care. Het nieuwe stallingsconcept wordt gelanceerd op het moment dat er een groot landelijk tekort is om de camper onder te brengen. Dit is het gevolg van de groei van de populariteit van de kampeerauto. De afgelopen vijf jaar is het aantal met zo’n 50 procent toegenomen tot zo’n 140.000 stuks. “Signalen dat het steeds moeilijker wordt campers onder te brengen bereikten ons al langer,” stelt De Vos. “Het is een van de redenen dat we zo voortvarend met dit nieuwe concept aan de slag zijn gegaan. Met de uitrol van maar liefst acht locaties hopen we een flinke steen bij te kunnen dragen aan de oplossing voor dit tekort.”

Leestip:  Van avontuurlijke boomhut tot luxe safaritent
Hogere opbrengsten uit verhuur

“Uit onderzoek weten wij dat sommige campereigenaren hun stilstaande camper in lucratieve periodes niet voor verhuur aanbieden, omdat ze er zelf geen werk aan willen hebben,” aldus De Vos. Gedurende de periode dat wij proefdraaiden met Get & Go, merkten wij dat eigenaren die deze zorg aan ons uitbesteedden méér periodes hun camper verhuurden dan dat ze in eigen beheer deden. Zo behaalden ze een veel hoger rendement.” Het afgelopen vakantieseizoen boekte GoBoony een record aan reserveringen. Het coronavirus zorgde voor grote onzekerheid bij de consument over de bereikbaarheid van de bestemming. Een camper vormde daarop het ideale alternatief, omdat de route ter plekke kan worden aangepast. Mede door deze grote populariteit was het aanbod in het hoogseizoen van campers soms beperkt. “Dankzij de Get & Go-service zullen meer campers komende zomer beschikbaar komen voor de verhuur. Zo kunnen we nog veel meer mensen bedienen met onze campers,” aldus De Vos.

Leestip:  Chausson X650: smalle halfintegraal met flexibele laadruimte

Website GoBoony: www.goboony.nl

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in