Seizoensstart voor Hobby op de Caravan Salon

Seizoensstart voor Hobby op de Caravan Salon 2020 in Düsseldorf – nieuw exterieurdesign en indrukwekkende modelupgrades.

Met eenvoudige lijnen en een modern kleurenschema onthult Hobby dit jaar zijn nieuwe caravan exterieur op de Caravan Salon in Düsseldorf. In het interieur ligt de focus op de twee populaire modellen EXCELLENT en PRESTIGE, die vooral profiteren van een nieuw meubeldesign. De Noord-Duitse fabrikant breidt de modellenreeks van zijn halfintegrale campers in het instap- en middenklasse-prijssegment verder uit, terwijl hij ook het bestelwagenaanbod verbetert door de Hobby Vantana een nog genereuzer gevoel van ruimte te geven.

Caravans

Gezelligheid en design – twee kwaliteiten die net zo nauw met Hobby zijn verbonden als een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding. En dat is precies waar Hobby zich op focust bij de lancering van zijn nieuwe modellen voor het seizoen 2021. Het stijlvolle exterieurdesign is nieuw voor alle modellenreeksen – van de ONTOUR tot de PRESTIGE – in het kenmerkende gevoel voor design van Hobby: Scandinavisch, ongecompliceerd en modern. De nieuwe carrosserie heeft een duidelijk ontwerp en eenvoudige lijnen. Het eigentijdse kleurenschema benadrukt bovendien het sportieve karakter. De fabrikant heeft speciale upgrades aangebracht in het interieur van de twee populaire modellen EXCELLENT en PRESTIGE: beide maken indruk met hun nieuwe, moderne interieurdesign gecombineerd met veel opbergruimte en een gastvrije sfeer.

Leestip:  China betreedt Europese campermarkt
Campers

Als reactie op de grote vraag in het seizoen 2020 heeft Hobby haar modellengamma’s in het instap- en middensegment voor het komende seizoen versterkt en zal ze blijven uitbreiden. Er zijn twee nieuwe toevoegingen aan het Optima ONTOUR-modellengamma: de T70 E met een ruime wasruimte achterin en twee eenpersoonsbedden, evenals een premium L-vormige keuken. Een andere nieuwe toevoeging aan het assortiment is de T70 F, die beschikt over een tweepersoonsbed en een ensuite badkamer. De strategische focus van Hobby is hetzelfde voor zijn alkoofmodellen, namelijk op het instapprijsegment, en daarom introduceert Hobby het beproefde “ONTOUR” -concept met zijn ongelooflijk ruime lay-outs. Op basis van een Citroën Jumper-chassis met dezelfde look en feel als de Optima ONTOUR, zal Hobby komend seizoen drie verschillende modellen met innovatieve en verbeterde lay-outs introduceren. De A60 GF met dwarsbed achterin, de A65 KM met stapelbed en grote middenzitgroep, evenals de grote A70 GFM met dwarsbed en midden zit groep.

Camperbus

Met zijn nieuwe ontwerp krijgt de volledige Vantana-modellenreeks aanzienlijk meer ruimte. Het grote, getinte panoramavenster in het DE LUXE-model zorgt voor een echt gevoel van vrijheid. Dankzij de dubbele beglazing beschikt het over uitstekende isolatiewaarden en kan het ook geopend worden. Verder is hij voorzien van een handig vliegenhor en verduisteringsvensters. Klanten zullen nog een verbetering vinden in het slaapgedeelte van de Vantana. De lengte van het bed aan de bestuurderszijde is verlengd met 9 cm, waardoor het voor lange mensen nog comfortabeler is om in te slapen. Hobby maakt ook het leven van haar klanten gemakkelijker met het handige uitschuifbare plateau voor gasflessen voor het nieuwe seizoen.

Leestip:  Forster Youngster V 541: voor actieve camperaars

Van 4 tot en met 13 september 2020 presenteert de Noord-Duitse caravanfabrikant op de Caravan Salon 2020 in Düsseldorf zijn nieuwe highlights en uitgebreide productassortiment. Het kick-off event voor het seizoen 2021 vindt dit jaar onder speciale voorwaarden plaats. Naast een gedetailleerd hygiëneprotocol dat door de organisator van het evenement zal worden geïmplementeerd, biedt Hobby ook uitgebreide eigen veiligheids- en hygiënemaatregelen om een ​​optimale bescherming te bieden aan haar bezoekers en medewerkers op de stand.

Website Hobby caravans: www.hobby-caravan.de

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in