Camp to Go gaat een nieuw kampeer programma brengen

Door de jaren heen hebben we al vele televisieprogramma’s gehad over kamperen en campings en met succes. Zelf kan ik er ook geen genoeg van krijgen. Mensen kijken nu eenmaal graag naar droom plekken en prachtige bestemmingen voor de vakantie.

Soms lezen wij op onze beoordelingen dat sommige van die vakantieprogramma’s toch wel heel erg commercieel worden en door de reclame het bos (Lees bomen) niet meer zien. Zelf vind ik dat ook jammer en zie liever een goede mix, want ik snap ook dat er ergens ook wat centjes verdiend moeten worden om de programma’s mogelijk te maken.

Camp to Go gaat een nieuw televisieprogramma brengen

Wij hadden al een artikel gemaakt over hun presentatie en ziet er veel belovend uit en lijkt een programma te worden voor en door kampeerders… dus wij kunnen niet wachten tot het op de buis komt.

Leestip:  Verkiezingsonderzoek 2023: Nederlandse automobilist
Nog even in het kort

In acht afleveringen laten ze 24 gezinnen en koppels kennismaken met kamperen. Dat doen ze tijdens een korte kampeervakantie op een van de Nederlandse campings (geselecteerd door ACSI en ANWB) en op camperplekken (via de NKC, Europa’s grootste camperclub), om te ervaren hoe leuk het campingleven is tijdens de Nederlandse zomer. Een deel van de tv-beelden in het programma wordt ook door de kampeerders zelf gefilmd, zodat de kijker van binnenuit de kampeerervaringen kan meebeleven.

Vanaf zaterdag 28 november kun je acht weken meegenieten van een het kampeer tv-programma op RTL4

Website Camp to Go: www.camp-to-go.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in