Camping O2 in Frankrijk is genesteld in het bos

Familie- en natuurcamping O2 Camping, is gelegen in Longueville Normandië met grote plaatsen in de buurt, deze 4-sterrencamping ligt met verwarmd binnenzwembad in de baai van Mont Saint Michel.
Stel je voor: een groene omgeving op een paar minuten van de prachtige zandstranden van de zuidwestkust van Normandië. Je rijdt over een klein landweggetje omringd door heggen en appelbomen en raad eens, genesteld in het bos, de kleine camping met grote ruimtes waar Stéphane je in alle veiligheid verwelkomt.

Deze 4-sterren camping is gelegen bij zeer grote plaatsen op enkele minuten van Granville en de stranden.
Op minder dan 2 km van Granville en minder dan veertig minuten van de snelweg naar Caen(A84) en dan Parijs (A13), ontdek je grote stukken land in een ongerepte natuurlijke omgeving van Manchegan, rustig en ontspannend. Rondom de camping zijn tal van afgelegen wandelpaden te vinden.

Leestip:  Camping Deja Vu Kom, speel, geniet en herinner
O2 Camping

Vanaf de eerste minuten van je verblijf in Normandië dringt een gevoel van rust en ontspanning binnen.

Nadat je zich hebt gevestigd in een comfortabele, milieuvriendelijke accommodatie die aan al jouw welzijnscriteria voldoet of op een van de grote kampeerplaatsen, kun je ontspannen in het verwarmde binnenzwembad dat toegankelijk is van 15 april tot 30 september (en mogelijk in oktober volgens de Meteo). Je neemt de landelijke paden die het gebied grenzen of dartelt in de wei bij O2 camping waar je jouw favoriete teamsporten kunt beoefenen.

Zwembad O2 Camping

O² camping, op een steenworp afstand van de Normandische kust, is het ideale startpunt om Granville en zijn omgeving te verkennen of zelfs een bezoek te brengen aan de Mont Saint Michel, de invasiestranden of de Chausey- eilanden, evenals Saint-Malo en Jersey.

Leestip:  Camping Zennijs gelegen in de Leiestreek

Zij zijn verheugd je 11 maanden van het jaar, van 15 januari tot 15 december, te verwelkomen in een vriendelijke en authentieke sfeer, ver van de dagelijkse overlast voor een echte verademing.

Website O2 Camping: www.o2camping.fr

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in