Kampeerbranche lanceert eigen tv-programma

Kampeerbranche lanceert eigen tv-programma – ‘Camp-to-Go’ vanaf 28 november elke zaterdag op RTL4.

Genieten van de gezonde buitenlucht, van avonturen in de omgeving en van elkaar. Dat is kamperen. Op RTL4 gaan verschillende families en stelletjes dat uitproberen bij ‘Camp-to-Go’, het nieuwe kampeer tv-programma. En misschien ben jij wel een van de hoofdrolspelers!

In 2001 nam de branchevereniging Kampeer en Caravan Industrie (KCI) het initiatief voor een eigen tv-programma: Campinglife. Bijna twintig jaar later komt diezelfde branchevereniging met een nieuw kampeerprogramma: Camp-to-Go. Ook weer op zaterdag, ook weer op RTL4 en ook weer met dezelfde presentator, ‘Mister Camping’ Sander Janson.

Nieuw tv-format

Camp-to-Go is een nieuw tv-format en niet te vergelijken met andere kampeerprogramma’s. Tijdens acht afleveringen zullen 24 gezinnen en koppels voor het eerst kennismaken met kamperen. In een caravan, vouwwagen, camper en (dak)tent. Tijdens een korte kampeervakantie op een van de Nederlandse campings ervaren de nieuwe kampeerders hoe leuk het campingleven is tijdens de Nederlandse zomer. Een deel van de tv-beelden wordt door de kampeerders zelf gefilmd, zodat de kijkers de kampeerervaringen van binnenuit kunnen meebeleven.

Leestip:  TV kijken op de camping, wat heb je nodig?
Branchebrede samenwerking

In het nieuwe tv-programma komt ook allerlei kampeer- en productnieuws voorbij, door een unieke samenwerking tussen fabrikanten, importeurs, dealers en accessoireleveranciers. “Door de positieve reacties uit de kampeersector werd al snel duidelijk dat er veel animo is voor dit nieuwe tv-format,” vertelt Hans Louwers van branchevereniging KCI. “We waren voor het programma op zoek naar 24 kampeermiddelen en dat was binnen een week geregeld. Er is participatie vanuit 17 verschillende merken en fabrikanten. En daarbij hebben we ook ondersteuning vanuit ANWB, ACSI en de NKC, Europa’s grootste camperclub. Camp-to-Go kun je daarom gerust een branchebreed tv-initiatief noemen – daar wil gewoon niemand in ontbreken,” aldus een enthousiaste Hans Louwers. “Je kunt je overigens nog aanmelden als deelnemer want het casten van kandidaten is nog maar net begonnen.” Aanmelden doe je op www.camp-to-go.nl/tv

Leestip:  Dit jaar al 13% meer nieuwe campers verkocht

De eerste aflevering van ‘Camp-to-Go’ wordt uitgezonden op zaterdag 28 november 2020 en het programma loopt door tot halverwege januari 2021. Meer informatie over het nieuwe tv-programma vind je op www.camp-to-go.nl/tv

 4.5/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in