Camping Huttopia De Roos aan de Overijsselse Vecht

0

Camping Huttopia De Roos heet je welkom in een prachtig, natuurlijk decor in de provincie Overijssel. Kampeer in het hart van het unieke heuvellandschap, aan de Overijsselse Vecht. Laat je betoveren door de duinen met hun karakteristieke bomen, zoals de sleedoorn, meidoorn en de oude eiken. De charmante camping is een vredige oase, waar je helemaal tot rust komt.
Kampeer onder de bomen op het natuurterrein van 27 ha, dat generaties lang met zorg en aandacht in stand is gehouden.

De ruime standplaatsen zijn mooi aangelegd, zodat je optimaal van de natuur kunt genieten (ontspannen, spelen met de kinderen..).

Camping Huttopia De Roos

De camping biedt 1 terrein voor korte verblijven, met een speciaal arrangement voor wandelaars en fietsers.

Ontdek de klaar-om-te-kamperen Toile&Bois tenten voor een comfortabel verblijf. De Toile&Bois zijn volledig ingericht met echte bedden, keukenbenodigdheden, elektriciteit en zelfs een badkamer in de Trappeur tent!

Installeer jouw tent, camper of caravan midden in het zeer afwisselende decor van de camping: dicht bij de rivier met schitterend uitzicht of aan de voet van de bosrijke heuvels, met een bijna sprookjesachtige sfeer.

Leestip:  Kamperen op Landgoed Energy Up
Sanitair
  • De camping beschikt over schone en goed onderhouden sanitairgebouwen, waarvan sommige verwarmd.
  • Douches, wastafels, WC’s, verschoontafels en babywasruimtes.
  • Verwarmde toiletten, gerenoveerd in 2020
  • Onverwarmde toiletten waarvan 2 nieuwe

Een verblijf op camping Huttopia De Roos, op slechts 2 uur van Amsterdam, is de ideale manier om de provincie Overijssel te leren kennen. Geniet van een rustgevende vakantie in een schitterende natuurlijke omgeving!

Autoloze camping

Voor een rustige vakantie, weg van de dagelijkse sleur in een omgeving die voor iedereen veilig is, komt u naar de autoloze camping Huttopia de Roos

Website Camping Huttopia de Roos: www.europe.huttopia.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in