Een daktent: A room with a view

Ervaar de vrijheid van het rondreizen met een tent op het dak van je eigen auto. Vind de avonturier in jezelf, bepaal je eigen route, zoek jouw unieke kampeerplek en vouw binnen enkele minuten je daktent uit. Langs het strand of een meer, in de bergen, op een camping of in de stad; een auto met daktent brengt je overal. Naar een volgende bestemming reizen? Binnen enkele minuten is alles netjes opgeborgen en wordt je avontuur vervolgd…

Roy en RomyRoy en Romy begonnen ooit hun avontuur met een daktent door Costa Rica, ze waren gelijk verkocht! Het bracht ze op het idee dit avontuur ook voor andere mogelijk te maken. Deze prachtige belevenis willen ze graag met iedereen delen.

De voordelen van slapen op je dak
  • Je slaapt van de grond en dus heb je geen last van optrekkende kou of een drassige, natte en ongelijke ondergrond.
  • De daktent is gemakkelijk en snel op te zetten. Ideaal als je veel onderweg bent. Geen gedoe meer met tentstokken en haringen.
  • Een comfortabele slaapplek in de buitenlucht. Op een echt matras ipv een luchtbed of matje… In een tent die ook voor de langste mensen lang genoeg is. Zo word je heerlijk wakker met de mooiste uitzichten.
  • Vrijheid en avontuur. Een auto met daktent is zeer wendbaar, waardoor je op plekken komt die voor bv een caravan niet toegankelijk zijn. De ruimte in/achter je auto blijft vrij voor andere spullen. Ideaal te combineren met vele hobby’s zoals; roadtrippen, vissen, surfen, fietsen, paardrijden, enz.
Leestip:  De nieuwe topvoortenten voor caravans voor 2024

 

Website My Rooftop Tent: www.myrooftoptent.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in