Zeer goede start van het seizoen voor Hobby

Zeer goede start van het seizoen voor Hobby: Caravan Salon in Düsseldorf eindigt met een positief resultaat!

Met zijn uiterst succesvolle deelname aan de Caravan Salon 2019 in Düsseldorf, kijkt Hobby vol vertrouwen uit naar het caravanseizoen voor 2020. Vooral goed ontvangen in het campersegment waren de twee nieuwe instapreeksen OPTIMA ONTOUR en OPTIMA ONTOUR EDITION. Hobby-klanten waren onder de indruk van de volledig uitgeruste modellen en hun uitstekende prijs-prestatieverhouding. In het caravan-segment bleken gezinslay-outs opnieuw bijzondere favorieten te zijn. De twee nieuwe modellen in het PRESTIGE-assortiment, de 560 FC en de 720 WQC, waren populair bij kopers vanwege hun ruime interieur.

Jong en oud

Duizenden bezoekers kwamen naar de Hobby-stand op de Caravan Salon in Düsseldorf om meer te weten te komen over de uitgebreide portfolio van caravans, campers en bestelwagens. Ze omvatten allerlei soorten mensen: jong en oud, ervaren en beginnende kampeerders. “We zijn erg blij met de start van dit seizoen. We kijken uit naar het nieuwe seizoen omdat Hobby-producten populair zijn en klanten van alle leeftijden aanspreken ”, aldus Holger Schulz, de Managing Director van Hobby.

Leestip:  Knobben Caravans & Campers voor jouw ultieme vakantie
Sportieve achterontwerp

Er was massale belangstelling voor de instapmodellen OPTIMA ONTOUR voor campers. Het moderne interieur in combinatie met een all-inclusive pakket en een zeer goede prijs-prestatieverhouding was een grote hit bij het beurspubliek. Onder de getoonde caravans zijn de twee gezinsgerichte modelreeksen “DE LUXE” en “EXCELLENT” erg populair, vooral met het sportieve achterontwerp dat dit seizoen nieuw is. Op de Caravan Salon van dit jaar in Düsseldorf maakte het PRESTIGE-modellengamma indruk met de twee nieuwe lay-outs 560 FC en 720 WQC. Ze beschikken elk over een enorme zitbank aan de voorkant en een moderne L-vormige keuken.

Kijk hier voor alle informatie over de nieuwe modellen van Hobby

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in