Camping la Bastide en Ardèche voor een actieve gezinsvakantie

Camping RCN la Bastide en Ardèche bevindt zich pal aan de oever van de bekende rivier de Ardèche. De ligging tussen de rivier en het 17e-eeuwse kasteel Château de Sampzon zorgt voor een vleugje romantiek. Het park is omgeven door verscholen grotten, rotspartijen, rivieren, kastelen en gezellige dorpjes. Dit gebied is dus bij uitstek geschikt voor een actieve gezinsvakantie voor alle leeftijden.

Rodge Schilperoord parkmanager RCN la Bastide en Ardèche zegt “Graag nodigen wij je uit op onze zonnige camping direct aan de Ardèche. La Bastide eindigde al meerdere keren in de top tien van meest kindvriendelijke campings in Europa en daar zijn we trots op. Bezoek de Pont d’Arc en de vele grotten, kastelen en rivieren en maak kennis met dit prachtige stuk Frankrijk.”

Leestip:  Fiets en Wandelbeurs 2024
Dichtbij de natuur

Kamperen aan de rivier – Liefhebbers van de Franse natuur komen bij la Bastide en Ardèche ongetwijfeld aan hun trekken. Je kampeert direct aan de Ardèche, in een prachtig groen decor. Vanuit je tent of caravan hoor je ’s avonds de krekelconcerten met op de achtergrond het kabbelen van de Ardèche. Kies voor extra comfort en huur een koelkast voor bij je kampeerplaats.

Natuur en comfort

Stacaravans op la Bastide – Voor een echte natuurvakantie in Zuid-Frankrijk hoef je niet te beschikken over een tent of caravan. La Bastide en Ardèche verhuurt verschillende typen stacaravans voor gezelschappen van vier tot zes personen. Van eenvoudig en comfortabel tot royaal en uitgebreid.

Vele voorzieningen
  • Voor een perfecte zonvakantie
  • Super waterglijbaan!
  • Verwarmd zwembad
  • Nederlandssprekend recreatieteam
  • Uniek (zand)strand aan de Ardèche
  • Tafeltennistafels en jeu de boulesbanen
Leestip:  Family Resort Kleinenzhof beschikt nu over een belbushalte

RCN-la Bastide en Ardeche-omgeving-strand (3)

Onvergetelijke dagjes uit! In en nabij de Ardèche

In de prachtige natuur van de Ardèche is een hoop te beleven voor jong en oud. Geniet van de omgeving tijdens een vlucht over de Ardèche of beleef de omgeving tijdens een bungeejump of in het Adventure Camp voor de kinderen.

Wil je alles weten over Camping RCN la Bastide en Ardèche

 4.4/5 (11)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in