Obelink Vrijetijdsmarkt viert 60-jarig bestaan

Obelink Vrijetijdsmarkt bestaat dit jaar 60 jaar. De kampeerwinkel in Winterswijk heeft door de jaren heen qua winkeloppervlakte heel wat gedaantewisselingen ondergaan maar wordt nog altijd gerund door de familie Obelink. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een van de grootste kampeerwinkels van Europa. Reden om eens in het verleden te duiken en een blik op de toekomst te werpen.

De kampeerwinkel uit Winterswijk werd in 1959 opgericht als eenmanszaak door Jan Obelink. Met hard werken en het op de voet volgen van marktontwikkelingen werd het assortiment continue uitgebreid. Kamperen staat nog altijd bekend als een redelijk traditionele manier van vakantievieren. Het is dus niet gek dat de pijlers van toen, 60 jaar naar dato nog altijd overeind staan: kennis, een breed assortiment en de laagste prijsgarantie.

Leestip:  Oplossing voor klanten Van Vliet Caravans
Nieuwe generatie

Inmiddels staat de nieuwe generatie Obelink aan het roer van de onderneming. In deze nieuwe periode is de winkel en het bijbehorende assortiment verder uitgebreid en wordt deze versterkt door de webshop. De combinatie tussen online en offline heeft ervoor gezorgd dat Obelink 60 jaar later is uitgegroeid tot Europa’s grootste camping- en outdoorwinkel met ruim 72.500 m² vakantieplezier. Online leveren ze aan 24 landen verspreid door heel Europa.

Obelink blijft ontwikkelen

In dit jubileumjaar is de winkel uitgebreid met een nieuwe camperhal. Campers waren het enige ontbrekende onderdeel in het grote assortiment. Bezoekers kunnen campers van o.a. Sunlight en Dethleff in de showroom bekijken.
Naast de aanpassingen in de winkel, is Obelink ook online hard aan de weg aan het timmeren. De planning is dat er in 2021 een nieuw distributiecentrum in Winterswijk staat zodat er meer opslagruimte is voor alle voorraden van de webshop.

Leestip:  75 jaar Campingaz
 4.8/5 (11)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in