Met de CAMPER door Portugal

Met de CAMPER door Portugal de grote reisroute van Noord naar Zuid.
Deze routegids neemt de camperaar mee op een schitterende reis langs steden, natuurgebieden en de grote monumenten van Portugal. Naast toeristische beschrijvingen is er veel aandacht voor praktische zaken als:
• Campings en camperplaatsen onderweg
• Eten en drinken
• Openingstijden en prijzen van musea, kerken, kloosters en paleizen
• De berijdbaarheid en kwaliteit van de wegen met een camper

De 2.300 km lange route in Portugal is in drie grote delen beschreven:

1. Portugal-Noord
Via Braga en Guimarães naar Porto, een rondrit door het natuurgebied van de Alvão in het Noorden en door de wijngebieden van de Douro.
2. Portugal-Midden
Het natuurgebied van de Serra da Estrela, de historische en vooral religieuze driehoek Coimbra, Fatima en Tomar, het noordelijk deel van de Alentejo met bezoeken aan Elvas, Vila Viçosa en Évora en tenslotte de Costa de Lisboa, met Cascais, Belém en Sintra en natuurlijk de zonnige hoofdstad Lissabon.
3. Portugal-Zuid, Algarve
De goudgele stranden, de spectaculaire rotspartijen in zee en natuurlijk de magische uiteinden van Europa: de kapen van São Vicente en Sagres. Maar ook het artistieke bergstadje Monchique.

Leestip:  Schroeven, platen, vloerzeil, isolatie, elektra, gas, etc.

De schrijvers en samenstellers van de serie CamperRoutes, Mike en Loes Bisschops, hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken en redigeren van toeristische producties. Beiden werkten vele jaren bij de ANWB als redacteur en hoofdredacteur van de Kampeer+Caravankampioen, Op Pad, REIZEN Magazine en de Kampioen. Sinds 2011 zijn ze eigenaar/vennoot van uitgeverij Travelscript VoF.

Met de CAMPER door Portugal

208 pagina’s plus uitklapbaar omslag met routekaarten
ISBN 978-94-91856-14-3
Prijs € 18,95

CamperRoutegidsen zijn verkrijgbaar via de website CamperRoutes.nl, via de ANWB zowel in de winkels als online, in alle boekhandels in Nederland en België en verder via diverse websites zoals Bol.com, Bruna.nl en in België o.a. bij de Standaard Boekhandel etc.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in