Camping Schatzlmühle in het Almtal

Kamperen op zijn best in een familiale sfeer in het prachtige Almtal (Salzkammergut) kan
bij Camping Schatzlmühle in het prachtige Almtal. Aan de rand van het Salzkammergut en in de Boven-Oostenrijkse Alpen, is deze camping van 3 hectare die door een familie wordt beheerd. De glinsterende, groene rivier de Alm direct langs de camping maakt het hart van elke vakantieganger hoog. Er is plezier voor jong en oud!

Natuur en recreatie – voor het hele gezin

Of je nu een vakantie op lange of korte termijn plant of er gewoon langs reist, Camping Schatzlmühle bied je ontspanning en plezier tegen een eerlijke prijs. Ruime plaatsen onderstrepen het comfort van de camping.

Geniet met jouw gezin van de meest waardevolle dagen van het jaar en laat je vakantie een onvergetelijke ervaring worden. De regio en de camping bieden voldoende recreatievoorzieningen voor het hele gezin, bij mooi en slecht weer.

Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere

Hun speeltuin en speelruimtes laten je niet vervelen. Voor avontuurlijke kinderen bieden de nabijgelegen rivier de Alm en zijn omgeving volop mogelijkheden. Een nabijgelegen voetbalveld, een schaatsbaan en een laag touwenparcours met klimmende balancerende en avontuurlijke elementen slaan het hart van sportieve kinderen sneller slaan.

De camping is geopend van april tot oktober. Kamperen in de winter van november tot april is mogelijk op aanvraag.

Camping Schatzlmühle
  • 38 plaatsen (ook voor seizoensgebruik)
  • 11 comfortplaatsen
  • 28 vaste plaatsen
  • 5.000 m² weide in bosrandpositie (ook geschikt voor kamperen voor grotere groepen)

Hun standaardplaatsen zijn ca. 100 – 120 m² groot, hebben een stroomaansluiting van 16 ampère en zijn beschut door struiken. Tijdens het warme seizoen zijn er 2drinkwater-inzamelpunten beschikbaar op de camping. Onze comfortplaatsen zijn bovendien uitgerust met kabel-tv, elektriciteit en kanaalaansluiting.

Wil je tijdens het kamperen genieten van het uitzicht op het omringende landschap en de bergen en niet van je buren caravan voor je neus? Ze hebben er bij de bouw van hun faciliteiten rekening gehouden en ze hebben veel nadruk gelegd op het feit dat elke gast kan genieten van zijn of haar ‘wens’-uitzicht en dat de plaatsen voldoende groot en beperkt zijn. Dit alles, onze persoonlijke betrokkenheid en de familiale sfeer maken Camping Schatzlmühle tot een onderscheidende plek!

Leestip:  Kampeerderij De Kaaiewaaier - hoe het begon

Meer weten over Camping Schatzlmühle

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in