Benica Campers waar het begon

De naam Benica is bijna 20 jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van Benimar en Campers. Het onderstreept ook onze jarenlange samenwerking met deze fabrikant. Inmiddels is Benica zelfs de oudste en meest ervaren Benimar dealer buiten Spanje.

Benimar zelf produceert sinds ongeveer 40 jaar vrijetijdsvoertuigen en is vandaag de onbetwiste leider op de Spaanse campermarkt. Het bedrijf heeft zijn eerste camper ontworpen in 1979 en richtte in 1986 een serieproductie op. De knowhow, de originaliteit en de kwaliteit waren in 2002 de redenen voor opname in de Triganogroep.

benimarIn Peñiscola, onder de Mediterraanse zon, heeft de Benimar fabriek een terrein van 40.000 m2 ter beschikking. Moderne hightech machines en technologische innovatie maken dat het bedrijf een productiecapaciteit heeft van 3.000 voertuigen per jaar. De ISO 9001 en ISO 14001 erkenningen garanderen de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de producten, evenals de conformiteit met de milieunormen.

Leestip:  Vloedgolf aan meldingen camperschade bij noodweer

Benimar is aanwezig in twaalf Europese landen, zelfs in Nieuw-Zeeland en Chili. Een uitstekende verkoopafdeling en een degelijke after-sales afdeling zijn belangrijke troeven. De originaliteit van haar creaties, de uitgebreide keuze en een zeer sterke prijs-kwaliteit-verhouding zijn mede de redenen van het huidige succes. Benimar blijft een goede speler op de campermarkt die steeds competitiever wordt.

Alles weten over Benimar

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in