Camping Den Osse hier kan je genieten

Op een prachtige plek nabij het Grevelingenmeer en op korte afstand van het Noordzeestrand ligt Camping Den Osse. Je kan hier genieten van een heerlijke kampeervakantie of huur een compleet ingerichte stacaravan of blokhut. Je vind bij hun gastvrijheid, rust, ruimte en gezelligheid. Op de camping is een verwarmd buitenbad met kinderbad, bakkerij, tennisbaan, speeltuinen, kinderboerderij en visvijvers. Op een paar honderd meter van de camping vind je een supermarkt, een surf- en zwemstrandje en de jachthaven. In de zomermaanden is er een recreatieteam aanwezig en worden er activiteiten georganiseerd!

Kamperen op Camping Den Osse

Camping Den Osse biedt een fijne kampeervakantie in Zeeland. Ruime kampeerplaatsen, goede voorzieningen en een gemoedelijke sfeer. Tijdens de zomermaanden organiseert het animatieteam diverse activiteiten voor jong en oud en zorgt het buiten zwembad voor verkoeling.

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem

In het voor- en naseizoen is de camping de ideale verblijfplaats wanneer je wil genieten van een rustige vakantie nabij het water.

Volop plezier voor jong en oud

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen tijdens de vakantie! Ze kunnen heerlijk samen spelen met hun vakantievriendjes en –vriendinnetjes in één van de speeltuinen, het zwembad en op het sportveld.

Tijdens de zomervakantie is er een actief en gezellig animatieteam aanwezig van Top recreatie welke zorgt voor de leukste activiteiten. Hierbij is volop aandacht voor sport, spel, dans, theater, show, muziek en creativiteit. Het programma is gevarieerd en er is aandacht voor alle leeftijden. Buiten het seizoen worden er ook allerlei gezellige activiteiten georganiseerd, zoals een kinderbingo. Eveneens rijdt het treintje regelmatig om alle kindjes op te halen voor een ronde over de camping!

Leestip:  Camping le Ch’timi Kamperen op een kleinschalige camping
Verwarmd buitenbad

Centraal gelegen op de camping vind je het verwarmde zwembad en peuterbad, welke is geopend van medio mei tot begin september. Het gebruik van het zwembad is kosteloos voor gasten van de camping en biedt verkoeling op warme zomerdagen!

De camping bied je twee zwembaden; namelijk een groot bad van 1,40 m diep en een kinderbad van 0,40 m diep. Het zwembad wordt omringd door een  zonneterras met ligstoelen. In de zomer worden er regelmatig activiteiten georganiseerd in het zwembad, zoals een spetterende zwembaddisco!

Alles over Camping Den Osse

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in