Kamperen met kinderen in een gezinstent van Coleman

Kinderen zijn niet voor niets dol op kamperen: met de familie op avontuur en samen genieten van het buitenleven, met de zon op je bol of slapend onder een fonkelende sterrenhemel. Zeg nou zelf; veel mooier wordt het leven toch niet als je jong bent? En met de praktische en comfortabele Meadowood gezinstenten van Coleman, wordt kamperen met kinderen zo mogelijk nóg leuker.

De Meadowood tenten zijn ideaal voor een vakantie met het gezin. De drie modellen – 4 (oppervlak van 14.1 m2), 4L (oppervlak van 18.8 m2) en 6L (oppervlak van 25.6 m2) – bieden namelijk ruimte aan families van allerlei groottes. En de aanpasbare slaapcabines, waarvan de tussenwand weg te ritsen is, maken de Meadowood een flexibel alternatief voor de standaard.

Meadowood tenten

De Meadowood serie behoort tot Coleman’s BlackOut Bedroom®-assortiment. Het speciaal ontworpen tentdoek van de (twee in 4 en 4L, drie in 6L) slaapcabines blokkeert tot 99% van het daglicht in de slaapcabines. Niet alleen ideaal voor wie niet door de opkomende zon gewekt wil worden, maar ook uitermate praktisch voorjonge kinderen, die nog een middagdutje doen. Het speciale materiaal zorgt er daarnaast voor dat het in de slaapcabines overdag 5°C koeler blijft. Een ventilatieopening in de stijl van een luifel, achterin de tent, biedt de mogelijkheid tot het verder controleren van de temperatuur en voorkomt condensatie. De grote ramen in het leefgedeelte zijn te verduisteren met een gordijn dat is voorzien van een rits.

Leestip:  Opblaasbare voortent voor het komende kampeerseizoen

Coleman tenten voor het gezin

De ruime voortent op de 4L en 6L modellen is ideaal om beschut te kunnen zitten of uitrusting droog te houden. Ook de buitentent met een waterkolom van 4.000 mm en het volledig geïntegreerde grondzeil met opstaande randen, zorgen gezamenlijk voor voldoende bescherming bij regen, zodat het hele gezin de trip droog door komt.
Veiligheid staat voorop bij Coleman. Zo heeft de Meadowood geen opstaande rand waarover gestruikeld kan worden. Ook is de tent behandeld met Coleman’s UVGuardTM, wat een zonbescherming van SPF 50 tegen uv-straling biedt. Het materiaal werkt daarnaast brandvertragend in geval van nood. Met de betrouwbare tentstokken van glasvezel is de tent eenvoudig op te zetten. Zo komt het hele gezin gegarandeerd weer uitgerust thuis van vakantie.

Oproep aan alle outdoorliefhebbers

Coleman is op zoek naar enthousiaste kampeerders voor het Coleman Campfire Collective. Uitverkorenen ontvangen de nieuwste uitrusting om te testen tijdens kampeertrips en in ruil daarvoor vraagt het merk jouw tips en ervaringen met de Coleman community te delen (via Facebook).
Of men nu net begint met kamperen of al honderden nachten onder een tentdoek heeft doorgebracht – als dit klinkt als iets voor jou, voor een goede vriend of een bekende, vul dan snel dit formulier in: https://bit.ly/3t9irVZ
Mogelijkheid tot aanmelden voor het Coleman Campfire collective sluit op 31.03.2021 om 23:59 uur.

Leestip:  Waarom je een luifeltent moet overwegen

Website Coleman: www.coleman.eu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in