Coleman tenten zijn waterdicht en betaalbaar

De bekendste artikelen van Coleman zijn wel de tenten. Er zijn weinig merken die zo groot hun logo op hun producten zet. Misschien dat de lamp ook wel bekender is dan de naam Coleman. Door jarenlange ervaring en ontwikkelingen zijn de tenten van Coleman ontzettend simpel, maar goed doordacht. Door niet al te technische details te gebruiken kunnen de tenten voordelig worden aangeboden zonder in te leveren op de kwaliteit. Alle tenten die zij aanbieden van Coleman zijn waterdicht en worden compleet met scheerlijnen en haringen geleverd. De perfecte tent voor een weekend weg, een festival en de kampeervakantie van een paar weken!

TIP: Kampeerwereld.nl heeft een aantrekkelijke actie beschikbaar gesteld: klanten ontvangen tijdelijk tot 25% korting op Coleman-tenten!
Coleman tenten die helemaal verduisterd zijn

De meeste tenten van Coleman blijven jarenlang in het assortiment. Af en toe is er een kleine wijziging maar verder niet. De reden hiervan is dat op deze manier de kosten gedrukt worden en de tenten betaalbaar aangeboden kunnen worden. Een andere reden is dat je iets wat goed is niet hoeft te veranderen. Een nieuwe lijn van Coleman zijn de tenten die compleet verduisterend zijn. Er is een zwart garen voor de binnentent gebruikt en de buitentent heeft een zwarte coating aan de binnenkant. Wanneer je nu onder een fel licht staat op de camping heb je hier geen last meer van.

Leestip:  10 tips voor het inpakken van je voortent voor de winter  
Kampeerwereld

De webshop voor kampeerartikelen en meer. Kampeerwereld.nl is gespecialiseerd in alles op en rondom de camping of jouw avontuur. Op Kampeerwereld.nl vindt je een compleet aanbod van tenten, slaapzakken, kampeermeubels en binnenkort ook rugzakken en kampeerartikelen.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in