Camping de Ommekeer met ongekende rust

Camping de Ommekeer – In het mooie achterland van Hongarije, in het dorpje Felsöszentmárton, dichtbij de grens met Kroatië, ontvangt Leo je graag op zijn gastvrije, kleine camping De Ommekeer.

Even voorstellen: Na veel gereisd te hebben in Europa met hun camper is hij verliefd geworden op deze plek en heeft hij besloten om zich hier te vestigen. Zij willen je een aangenaam verblijf op hun camping bezorgen. Hier vindt je een ongekende rust want bij de Hongaren zelf gaat alles in een rustig tempo. Als je hier verblijft zul je zien dat Hongarije meer te bieden heeft dan je denkt.

Het dorp Felsöszentmárton

Het kleine dorp Felsöszentmárton heeft ongeveer 1.200 vriendelijke bewoners. Dagelijkse boodschappen kun je doen in de plaatselijke mini supermarkt. Het dorp heeft ook een aantal kleine cafés om samen met de bewoners te proosten op het goede leven. Maar pas op voor het lokaal gestookte drankje, Palinka.

Leestip:  Zo ga jij duurzaam op kampeervakantie in 2024!
Camping de Ommekeer

De camping bevindt zich in het rustige dorpje Felsöszentmárton, in de landelijke omgeving van de rivier De Drava, ca 1.490 km van Utrecht in het Zuidwesten van Hongarije, dichtbij de Kroatische grens.

De kleine camping, met 15 tot 20 staanplaatsen, bevindt zich achter hun woonhuis in de grote tuin. Het typische Hongaarse woonhuis was in vroegere tijden ook een postkantoor.

Om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken beschikt de camping over een aantal douches en wc’s in het bijgebouw van het huis en daarachter nieuw gerealiseerde douche -en toiletcabines.

Faciliteiten

De camping beschikt ook over een klein zwembad (6x3x1,30) met buitendouche in de tuin voor de nodige verkoeling in de warme zomermaanden. En aan de allerkleinste wordt ook gedacht en hebben zij een kleine speeltuin.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk

Zwembad

Naast de 15 tot 20 ruime campingplaatsen, verhuren zij ook twee caravan’s met luifel. Tevens verhuren zij ook een kamer in het huis, op basis van B&B.

Heb je geen zin om zelf te koken? Op het gezellige terras kun je genieten van een eenvoudig drie gangen diner voor 15 euro, inclusief één kan wijn, potje bier of frisdrank. Op het terras ben je uiteraard ook van harte welkom voor een drankje en een praatje.

Kortom een fijne plek om te genieten van een rustige vakantie in een authentiek stukje Hongarije.

Website Camping de Ommekeer: www.campingdeommekeer.eu

 4.5/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in