Camping Pap-Sziget gelegen op een prachtig eiland

De camping ligt op een klein eiland, met veel groen, hoge bomen en schaduwrijke plekken, een perfecte plek voor familie en groeps vakanties. De camping ligt midden in de donau en is bereikbaar doormiddel van een mooie houten burg.

De kampeerplekken, bungalows en de jeugdherberg op Pap-Sziget zijn prachtig gelegen aan de Donau. Heel dichtbij de hoofdstad, Budapest.

Hun bezoekers kunnen kiezen uit een ruim aanbod van accomodatie’s naast de schaduwrijke campeerplekken voor tenten en caravans hebben ze ook mooie chalets, een pension en een jeugdherberg. De volgende accomodatie’s zijn beschikbaar:

Bungalow met uitzicht over de rivier, eigen terras, 2 kamers, badkamer en keuken.

Pensionkamers met douche en toilet.

Jeugdherberg met stapelbedden en wastafel op de kamer, gedeelde douches en toiletten.

Simpel huisje met stapelbedden, douche en toilet in een gezamelijke ruimte op de camping.

Leestip:  De beste kampeergebieden in Europa
Omgeving

Het centrum van Szentendre ligt op loopafstand vanaf de camping. Ook is in Szentendre gevestigd het beroemde openlucht museum Skanzen. De Donau buiging is een van de meest mooie regio’s van Hongarije. De beroemde stadjes in de buurt, Esztergom en Visegrad, zijn met de bus die bij de camping stopt bereikbaar. In de zomer zijn er veel activiteiten zoals festivals, concerten en sport activiteiten.
Het eiland is een belangrijk start punt voor wandelingen, fietstochten, boottripjes en excursies naar de beroemde bezienswaardigheden in de buurt. Er zijn vele soorten programma’s te doen in Budapest, Szentendre en de Donau buiging gedurende de zomer periode: Festivals, concerten en andere evenementen. Zij organiseren ’sightseeing tours’ naar Budapest, Folklore programma’s en avond programma’s op de rivier.

Camping Pap-Sziget

Activiteiten

Camping Pap-Sziget is een ideaal start punt om de omgeving te ontdekken op de fiets, met een boot of lopend. Kano’s kunnen gehuurd worden om van het mooie uitzicht vanaf de Donau te genieten. Heerlijk wandelen in de omliggende heuvels of fietsen langs de rivier.

Leestip:  Ga je binnenkort kamperen? Dit is handig om mee te nemen!

Makkelijk bereikbaar

De camping is goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer, vliegtuis, fiets en boot. Het fietspad langs de Donau naar Budapest maakt het dat de camping ideaal is voor een stop!

Faciliteiten
 • Restaurant
 • Toilet gebouwen met gratis warme douches.
 • Picnick plaatsen, kampvuur plekken.
 • Zand volleybal veld
 • Speelttuintjes
 • Zwembad
 • Kano verhuur
 • Wasmachines
 • Gratis WIFI
 • 6 km wandelpad door een natuurgebied naar de Saskövi grot en Kada peak
 • fietsroutes

Website Camping Pap-sziget: pap-sziget.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in