Ga je kamperen tijdens de coronacrisis?

Heb je al besloten of je gaat kamperen of niet? Er wordt ons door de overheid vriendelijk doch dwingend verzocht om binnen te blijven dus wat doe je met dat advies?

De meeste campings waren van plan om open te gaan ondanks de coronacrisis. Dat snappen wij wel want alle bedrijven die het van de recreatie moeten hebben gaan het mogelijk zwaar krijgen dit jaar. Er zijn regio’s in het land waar campings moeten sluiten maar in een groot deel van het land hoeven de campings (nog) niet dicht.

Wij zijn heel nieuwsgierig wat onze lezers gaan doen dus laat het ons in de onderstaande peiling weten, waarvoor onze dank.

Ben je van plan om te gaan kamperen tijdens de coronacrisis?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

In onze Coronavirus update houden we je up to date over de ontwikkelingen die voor kampeerders van belang zijn.

 4.2/5 (119)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Wij nemen alles zeer serieus. We hebben een vaste plaats met tent. Dit omdat een van onze zoons autisme heeft. Het geeft rust en ruimte. Verder is er zoveel ruimte dat we niemand hoeven te zien. Wij gaan een chemisch toilet aanschaffen. In Hasselt Overijssel zitten we al ruim 14 binnen of in de tuin. Verandering van omgeving houd hem uit de frustratie zone. Daar hebben we samen met de hulpverlening de afgelopen drie jaar heel hard voor gewerkt. Dat willen we enigzins behouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in