Vernieuwde Adventure daktent

CAMPWERK, specialist op het gebied van compact en stoer kamperen, heeft zijn Adventure daktent compleet vernieuwd. Sinds de introductie van dit model inmiddels 10 jaar geleden, waren er geen grote vernieuwingen doorgevoerd. CAMPWERK pakt nu uit met een totaal vernieuwde daktent met meerdere productverbeteringen en een fris design. De nieuwe Adventure daktent is binnenkort te zien bij dealers en bij de CAMPWERK vestiging in Leek.

Meerdere verbeteringen De Adventure daktent is voor CAMPWERK al jarenlang één van de succesvolle compacte kampeerproducten die het Duitse bedrijf sinds 2010 op de markt brengt. De nieuwe Adventure heeft een aantal kenmerken die de daktent weer een grotere voorsprong geeft in de markt voor daktenten. Het blijft daarmee een goede keuze voor degene die op zoek is naar een scherp geprijsde softcover daktent in het middensegment.

  • De daktent is voorzien van 2 (afsluitbare) dakvensters. Hierdoor krijg je optisch een zeer fijne ruimte. Het zichthor aan de ladderzijde kun je openen voor het uitzicht vanuit je slaapplek.
  • Het frame is van een stevig aluminium, met stof omhuld om condensvorming op de stangen tegen te gaan. Het dakframe is gebogen voor een betere afwatering.
  • Zijvensters zijn zowel met de uitzetters te gebruiken, zodat je een luifel boven je venster krijgt, maar ook zijn deze afdekkingen oprolbaar.
  • De bodem is glasvezel versterkt. De keuze voor dit materiaal betekent dat de bodem ongevoelig is voor deuken tijdens transport of in gebruik én deze licht in gewicht blijft.
Leestip:  Isabella Air Cirrus: Doordacht ontwerp en hoge kwaliteit
horvenster
Bij de ladder is nu een zichthor, waarmee je vanuit je bed ook zicht naar die zijde hebt. Hier is ook het gebogen dak goed zichtbaar. Handig: een ringetje om de uitzetter, zodat waterdruppels hier naar beneden vallen.
dakvensters
2 Dakvensters om met uitzicht op de sterren in slaap te vallen. Stevige RVS scharnieren en een dikker, lichtgewicht aluminium frame.
  • De daktent is optioneel uit te breiden met een handig bagagenet onder de bodem voor je schoenen of klapstoel.
  • Onmisbaar en één van de kenmerkende en unieke items van de Adventure daktent blijft de 100% katoenen binnentent. Samen met de ondermatras gaat de binnentent bij wat frissere buitentemperaturen condensvorming tegen, creëert daarmee een veel beter binnenklimaat en maakt de tent daardoor erg prettig om in te slapen.
Leestip:  Maximum snelheid met aanhanger / caravan / vouwwagen in Europa
Bagagenet
Bagagenet voor het opbergen van stoel of andere zaken. De ondermatras in combinatie met de 100% katoenen binnentent gaan condensvorming tegen en zorgt voor een beter binnenklimaat.
  • De nieuwe Adventure heeft een nieuwe design in de herkenbare grijze CAMPWERK kleuren met antracietkleurige onderrand en accenten. Het nieuwe, frisse CAMPWERK logo maakt het geheel af.

Campwerk daktent

De CAMPWERK daktent is er in 2 maten, de 2-persoons Adventure 140 en 3-persoons Adventure 165. Tevens is er een aanritsbare ondertent met kuipzeil beschikbaar. Met slechts 60 kg is de Adventure ook geschikt voor compacte auto’s.

Technische gegevens CAMPWERK Adventure Adventure 140 Slaapoppervlak: 140 x 240 cm Pakmaat: 140 x 120 x 40 cm (lxbxh) Gewicht: +/- 60 kg De daktent is zowel naar de zijkant als naar achteren klapbaar te monteren.

Adventure 165 Slaapoppervlak: 165 x 240 cm Pakmaat: 165 x 120.

Leestip:  Travellife introduceert Scala collectie - Het ultieme voortent gevoel

Daktent

De CAMPWERK Adventure is vanaf april bij de betere daktentaanbieder te bekijken. In verband met de situatie omtrent Corona, kijk je op de website van ieder dealer voor de openingstijden.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in