Met Campwerk heerlijk vrij en ongedwongen onderweg

Bivakkeren in de tent is van vroeger, tegenwoordig spreken we van slim kamperen. Met de verbazingwekkende oplossingen en innovaties van CAMPWERK. Hoe kunnen we zo mobiel, comfortabel en voordelig mogelijk de wereld bereizen?

Een camper of caravan kost veel geld en onderhoud, kamperen op een camping kan leuk zijn, maar willen we ook niet altijd. En hotels bieden ons niet de vrijheid om juist daar te overnachten waar we dat graag zouden willen.

En daarom is het hun nu juist te doen: heerlijk vrij en ongedwongen onderweg zijn, nieuwe dingen ontdekken, onbekend terrein veroveren en een slaapplek opbouwen op een stek die ons bevalt. Zonder veel moeite in één, twee minuten staat een grote tent met grondzeil, een groot vast bed, keuken etc. om bij weg te dromen. Tenttrailers en daktenten van CAMPWERK leveren geen werk maar plezier op.

Leestip:  Smartengeldboek nog steeds richtsnoer voor de letselschadepraktijk

Ze zijn comfortabel, onvoorstelbaar ruim en uitgesproken robuust. Over de kleinste details is nagedacht en de tenten zijn keer op keer in de praktijk beproefd, waardoor ze zelfs tegen extreme weersomstandigheden bestand zijn. En waarop ze bijzonder trots zijn: ze bieden voor ieder budget een vouwwagen of tent, omdat ieder product exact volgens jouw kampeerwensen en met de door jouw gewenste accessoires wordt gebouwd. Of je nu van plek naar plek toert of liever vanuit een vaste plek de omgeving verkent.

Campwerk

biedt tenttrailers en daktenten die het buitenleven makkelijker maken. Bezoek hun showroom in Leek eens!

Zij hebben alles voor een perfecte reis voorbereid. Kijk op Campwerk voor meer informatie

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in