Camping Biggesee-Waldenburg een ideaal uitgangspunt

Kampeervakantie aan de biggesee is een groots avontuur voor kleine ontdekkers.
Eindelijk vakantie! Je zorgen vergeten, tot rust komen en een heerlijke tijd doorbrengen met het gezin! De familiecamping Biggesee-Waldenburg is helemaal gericht op een gezinsvakantie. Zo zal je tijdens jouw verblijf niet om hun Biggesee-piraten, indianenstam ‘Große Feder’, ofwel Grote Veer, of de ridders van de Waldenburg heen kunnen. Ook groepsvakanties voor kinderen of tieners zijn bij hun erg gezellig. Terwijl de kinderen onder leiding van de ervaren leiders de schepen op de Biggesee enteren of door de bossen struinen op zoek naar verborgen schatten, is er voor jouw aan de Biggesee en in de omgeving veel te doen op het gebied van sport en ontspanning.

Naast diverse watersportactiviteiten in de Waldenburger Bucht is de camping een ideaal uitgangspunt voor uitgebreide wandel- en fietstochten. De schijnbaar eindeloze en goed aangegeven wandel- en fietsroutes bieden een bijzondere natuurbelevenis en belonen je met schitterende uitzichten over de Biggesee en het omliggende berg- en boslandschap.

Een vrolijke kampeervakantie met het hele gezin, nieuwe vrienden maken en sociale contacten leggen – maar ook tijd voor jezelf hebben, genieten van rust- en ontspanningsmomenten, dat is wat een vakantie op deze camping belooft.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater
Camping Biggesee-Waldenburg

De terrasvormig aangelegde camping ligt in de landschappelijk gezien mooiste bocht aan de noordelijke oever van de Biggesee, omgeven door diverse wandel- en fietsroutes.

De mooie landelijke omgeving maar ook de nabijgelegen Hanzestad Attendorn met zijn historische stadscentrum, het Sauerlandmuseum en de vele winkels, restaurants en eethuisjes worden steeds weer als bijzondere pluspunten genoemd bij de keuze van deze vakantiebestemming.

De camping verbindt de ongedwongen natuurbeleving met hoog comfort en service. Met de tent, caravan of camper – bij hun vindt je een sta plek voor jouw caravan, voor een nacht voor jouw camper of een schitterend gelegen plaats voor jouw tent. De gezellige slaapvaten en de handige huurtenten zijn ideaal voor iedereen die nieuw is op het gebied van kamperen.

Faciliteiten

In het service center vindt je naast een receptie met toeristische informatie ook een goed gesorteerde campingwinkel met verse broodjes, levensmiddelen, sanitaire artikelen, zoetwaren en veel verfrissingen plus een sta- en internetcafé.

Het toiletgebouw voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Door de mediterraan aandoende bouwstijl en de royale ramen en bovenlichten straalt het een lichte, vriendelijke en uitnodigende sfeer uit.

Leestip:  Zo ga jij duurzaam op kampeervakantie in 2024!

De royale eenpersoons hokjes met wc, wasbak of douche zijn door dikke muren van elkaar gescheiden en tot aan het plafond betegeld. Daarmee voldoen zij aan de groeiende behoefte van hun gasten aan een privésfeer en ultiem comfort.

Hier krijgt verveling geen kans

De camping in de Waldenburger Bucht is uitstekend voorbereid op het bezoek van gezinnen met jonge en oudere kinderen. De recreatiemogelijkheden en speelplekken zijn een vast onderdeel van het familiecampingaanbod. Naast de nieuwe outdoorspeelterrein met avonturenspeeltuin en natuurspeelterrein is de pal aan de Biggesee in de Waldenburger Bucht gelegen strand ook niet te versmaden. Erg populair is ook de indoorspeeltuin ‘Bunte Flohkiste’ met ballenbak en snoezelhoek voor de allerkleinsten. Bovendien is er een knutselruimte voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en een jeugdhonk met knutselruimte voor als het eens een dagje regent.

Tijdens de schoolvakanties presenteren ze een bont, begeleid vrijetijdsprogramma voor jonge en oudere kinderen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van:
• boottocht over de Biggesee
• Atta-grot, Attendorn
• zwembad Olpe met sauna
• recreatiebad AquaMagis, Plettenberg
• Panoramapark, Kirchhundem
• Karl-May-Festspiele, Elspe
• kartbaan Hahn-Wildbergerhütte
• bowlingcentrum, Repetal
• klimpark, Repetal

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen
Omgeving

De Hanzestad Attendorn en de provinciestad Olpe, beide met een historische binnenstad, nodigen uit tot bezichtigen en een dagje winkelen. Genieten van goed eten en drinken en bijzondere specialiteiten uit de regio – dat garanderen de restaurants en eethuisjes rond de Biggesee.

Wil je alles weten over Camping Biggesee-Waldenburg

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in