TeamAnimation steekt Knutseljuffen in nieuw jasje

TeamAnimation steekt Knutseljuffen in nieuw jasje voor thuisvermaak tijdens coronacrisis.

TeamAnimation komt thuiszittende ouders met kinderen tegemoet met het vernieuwde Knutseljuffen YouTube-kanaal. Drie keer per week worden er nieuwe knutselvideo’s gepubliceerd voor peuters, kleuters en jonge kinderen. Nu veel ouders met kinderen noodgedwongen thuis zitten vanwege de coronacrisis is de vraag naar thuisentertainment groot. Met het YouTube-kanaal wil TeamAnimation jong en oud urenlang knutselplezier bieden.

De reisbranche wordt momenteel zwaar getroffen door de coronacrisis. Nu veel campings in het voorseizoen vermoedelijk niet of beperkt open zullen gaan, wil TeamAnimation via deze weg alsnog kinderen en ouders een leuke tijd bezorgen vanuit hun eigen huis. Met de Knutseljuffen halen jong en oud de miniclub in huis. De filmpjes worden vanwege de overheidsmaatregelen vanuit huis verzorgd door entertainers van TeamAnimation.

Leestip:  365 nieuwe dagen om te dromen
DIY knutselfilmpjes

Op het YouTube-kanaal van de Knutseljuffen vinden ouders en kinderen de leukste knutseltips. Speciaal voor peuters, kleuters en jonge kinderen worden er drie keer per week makkelijk te volgen knutsel DIY-filmpjes geplaatst. Voorbeeld van knutsels zijn eierdopjes voor Pasen, een helikopter en een vrolijke pinguïn. De Knutseljuffen gebruiken materialen die veel gezinnen al in huis hebben, zodat kids er gemakkelijk thuis mee aan de slag kunnen.

Voorbeeld

Voorbeelden van knutsels van de Knutseljuffen

Over TeamAnimation

TeamAnimation verzorgt entertainment en animatieprogramma’s op maat op vakantieparken en campings in binnen- en buitenland. Samen met hun entertainers maken zij vakanties nóg leuker voor jong en oud. Zo organiseren zij musicals, kidsclubs, workshops en sportprogramma’s en bezorgen zij een glimlach op het gezicht van elke gast.

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in