Een campervakantie bij VierVakantie

Bij VierVakantie bieden zij ‘Onbezorgd Ontspannen’. Als je een camper huurt bij VierVakantie ontzorgen zij je voor- tijdens en na je vakantie. Zij bieden alleen de meest luxe integraal campers aan voor een ontspannen en exclusieve vakantie.

Standaard hebben de campers een airco, campernavigatie en een perfecte geluidsinstallatie zodat het je nergens aan ontbreekt. Daarnaast zijn de bedden opgemaakt, zijn er badhanddoeken en is er een afwaspakket. En natuurlijk ontbreekt de bbq niet.

camper binnenkant

Om je al te ontzorgen tijdens het boeken zijn alle opties inbegrepen en komen er geen extra onverwachte kosten bij. Over de verzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, dat is allemaal goed geregeld! Met de campernavigatie die standaard in de camper zit kun je met de camper lekker op pad gaan en op de dag zelf bekijken waar je wilt verblijven of overnachten.

Leestip:  Zelf van een bestelbus een camper bouwen?

Camper binnenkant 2Als klant heb je de keuze uit de meest luxe uitvoering van de Dethleffs Advantage of de Dethleffs Trend. Beide campers komen uit het topsegment en hiermee willen zij de klant dus echt het luxe kamperen laten ervaren. Door de integrale uitvoering beleef je tijdens je reis een ultieme ervaring door het ruime uitzicht dat je rondom hebt.

Mocht je je vakantie helemaal compleet willen maken dan huur je bij de camper een lichtgewicht in- en uitvouwbare e-bike.

Zijn er nog vragen, dan zijn zij altijd bereikbaar om je verder te helpen, zowel voor- tijdens en na je vakantie.
Enthousiast geworden? Ga naar hun website www.viervakantie.nl en ze hopen je snel te kunnen verwelkomen bij VierVakantie!

 4.7/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in