Camping Barkhoorn samen in de natuur

Vakantie vieren midden in de natuur? De Barkhoorn ligt in het bos op de grens van Drenthe en Groningen, er is genoeg te doen in de omgeving! De camping ligt omgeven door een prachtige natuur en heeft een zwemvijver met zandstrand. Ideaal voor een vakantie met het hele gezin!

Extra leuk: op deze camping realiseren ze op dit moment extra plekken met privé sanitair.

Camping Barkhoorn

Kamperen is de ideale manier om echt even te genieten van elkaar en de natuur. Op De Barkhoorn vind je ruime kampeerplaatsen, grenzend aan de bossen. Ga helemaal back to basic of kies voor iets meer luxe op een kampeerplaats met privé sanitair.

Je eigen toilet, douche en wastafel tijdens je kampeervakantie op de Barkhoorn? Juist in deze tijden is een kampeerplaats met privé-sanitair de ideale oplossing voor een kampeervakantie!

Echt even ontspannen

Op De Barkhoorn vind je alle ruimte en natuur voor een ontspannende vakantie. Alle kampeerplekken zijn ruim opgezet en de lodges en trekkershutten liggen middenin de natuur. Ook rondom de camping is er genoeg ruimte en natuur voor een wandel- of fietstocht!

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen

Omdat je er toch geweest moet zijn

Het is misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland: de onvoorstelbaar mooie en rustige regio Westerwolde, waarin Camping de Barkhoorn ligt. Eens in je leven moet je er geweest zijn. En… goed nieuws… je komt altijd terug!

Website Camping Barkhoorn: www.barkhoorn.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in