Netl en Lepeltje Lepeltje beginnen pop-up camping Kallumaan

Recreatiegebied en cultureel foodfestival slaan de handen ineen.
Van juli tot en met eind augustus verrijst in Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg Camping Kallumaan. Netl en cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje bouwen samen een tijdelijk dorp vol wilde natuur, strandjes en creativiteit. Voor gasten worden romantische hutjes, tipi’s en safaritenten klaargezet om te overnachten. Verder wordt er een relaxte sfeer neergezet die men van Lepeltje Lepeltje kent: veel gezelligheid, foodtrucks, grote kunstobjecten en een uitgebreid kinderprogramma.

Activiteiten

Het idyllisch dorpje Kallumaan staat midden in de wilde natuur. Ga lekker struinen door bamboebossen, langs strandjes en indrukwekkende kunstwerken. Actievelingen pakken de obstacle run van vier kilometer of zwemmen in drie kwartier een rondje door het water. Liever relaxen? Bij verschillende barretjes en mobiele keukens is er voldoende ruimte om met afstand te hangen, spelen en ontspannen. Wekelijks vinden er kleinschalige optredens plaats voor maximaal 100 personen.

Leestip:  Prijsvergelijking en Europa's populairste campings

wilde natuur

Charmante tenten

In het minidorp slapen gasten met comfort op één oor. Op ruime kampeerplekken staan uiteenlopende charmante hutjes, tipi’s en safaritenten klaar. Vanuit bed is men zo bij één van de vijf strandjes voor een ochtendduik. In de avond stoken gasten een eigen vuurtje bij hun tent.

minidorp

Locatie

Camping Kallumaan bevindt zich in Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg. Dit recreatiegebied is ‘natuur voor mensen’ en maar liefst 48 hectare groot (90 voetbalvelden). Het is een wirwar van kleine slingerpaadjes, bamboebossen, strandjes, duinen en water. De ultieme plek voor jong en oud om op avontuur te gaan en te onthaasten.

Camping Kallumaan

3 juli t/m 31 augustus
Website Kallumaan: www.kallumaan.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in