Minicamping Bokhoven open per 1 juli 2020

Minicamping Bokhoven opent per 1 juli haar deuren voor campinggasten.

13 kampeerlocaties direct aan de Maas, op steenworp afstand van het bruisende Den Bosch en vestingstad Heusden, middenin het pittoreske Bokhoven.

De Brabantse gemoedelijkheid en respect voor natuur en medemens staan voorop bij de organisatie. Dat maakt dat deze unieke vakantieplek nabij Den Bosch een ideale uitval plaats kan zijn voor zowel de rustzoekende als de actieve recreant in eigen land.

Even kennis maken

Neeltje van Alebeek“We zijn ontzettend blij dat we onze poort kunnen openen voor campinggasten”, zegt Neeltje van Alebeek, die samen met haar man Ad, zoon Lars en schoondochter Puck de camping beheert. “Sinds februari jl. zijn we begonnen met het opknappen van de camping, middenin de Corona-crisis hebben we samen hard gewerkt om een mooie kampeerplaats te creëren. We staan dan ook te popelen om op 1 juli a.s. de camping te openen.”

Leestip:  De EV-transitie is niet te stoppen. Dit is waarom
Minicamping Bokhoven

Minicamping Bokhoven beschikt over 13 kampeerplaatsen, een sanitair unit, speeltoestellen en is direct aan de Maas gelegen, uitkijkend op de dorpen Ammerzoden en Hedel. Het bijgelegen strandje en de steiger zorgen ervoor dat er prima verkoeling gezocht kan worden tijdens misschien wel één van de heetste zomers in Nederland. Duurzaamheid, respect voor natuur en mens en Brabantse gemoedelijkheid staan hoog in het vaandel bij de organisatie.

Puntjes op de I

“Op dit moment zijn we bezig met de laatste finishing touches. Wij gaan open per 1 juli, omdat de vervroegde datum die door de Nederlandse overheid afgeroepen is (resp. 15 juni) nog net niet haalbaar was om onze gasten optimaal van alle faciliteiten gebruik te laten maken. Onze website is wel al klaar, we nodigen iedereen alvast uit om daar een kijkje op te nemen, zegt Neeltje trots”.

Leestip:  International Car Logistics verder onder de vlag van Logicx Berging

Uiteraard worden de Corona-maatregelen ook op Minicamping Bokhoven nageleefd. Het sanitair wordt dagelijks meerdere malen gereinigd, er is desinfecterende handgel aanwezig en de plattegrond is zo ingedeeld dat 1,5e meter afstand houden goed mogelijk is. Ook wordt er een beroep gedaan op de verantwoordelijkheid van de campinggasten zelf.

Voor veel Nederlanders wordt het misschien lastig om dit jaar nog een vakantieplek in eigen land te vinden, doordat Minicamping Bokhoven net opgestart is zijn er nog kampeerplaatsen beschikbaar in de vakantieperiode.

Website Minicamping Bokhoven: www.minicampingbokhoven.nl

 4.8/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in