Vakantiepark De Kuilart je vakantie vieren in Friesland

Ontdek Vakantiepark De Kuilart – Kom vakantie vieren in Friesland!

Vakantiepark De Kuilart heeft de perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en uiteraard te watersporten. De waterrijke omgeving zal daarom ook zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

De verschillende vakantiehuizen op het park zijn voor alle vakantiegangers geschikt. Te denken valt aan een ruime stacaravan of bijvoorbeeld een luxe water villa. Hun vijfsterren camping biedt je als kampeerder ruime plaatsen. Zo zijn er mooie plekken aan het water, maar ook plaatsen met eigen sanitair. Bovendien maken de faciliteiten zoals het grand café, het zwembad, de bootverhuur en als laatste de speeltuin het plaatje compleet!

Daarnaast vertrekt er vanaf de kade zo nu en dan ook nog een Friese zeilpraam. Dit voor een mooie tocht over de Fluessen en u mag mee! Kortom, bent u op zoek naar een mooi vakantiepark met camping aan het water. Een park dat bovendien is voorzien van vele faciliteiten en een prachtige omgeving? Dan bent je op De Kuilart aan het goede adres!

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land
Kamperen aan het water in Friesland

Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie in het waterrijke Zuidwest Friesland. Op de bekende Friese meren rondom het park kun je prachtig varen met een sloep of een zeilboot. Er is een goede verbindingen naar diverse Friese plaatsen. Je kunt jouw eigen boot meenemen tijdens het kamperen, maar natuurlijk ook een boot huren via hun receptie. Naast varen kun je hier ook naar hartenlust fietsen, wandelen of één van de 7 authentieke Friese steden in de buurt bezoeken.

Faciliteiten

Ook op het park zelf is ook voldoende vertier. Zo kun je bowlen in hun horecagelegenheid of een duik nemen in het prachtige binnen zwembad. Maar daarnaast organiseert hun animatieteam in het hoogseizoen vele activiteiten, kun je zeil- of surflessen nemen in zomervakantie en zijn er nog vele andere aanwezige faciliteiten en activiteiten.

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten

Honden

Op alle kampeervelden is één hond per kampeerplaats toegestaan behalve op plaats nummer 288 t/m 353, hier zijn geen honden toegestaan. Meer informatie vindt je terug in Hun hondenbeleid.

Website Camping en Vakantiepark De Kuilart: www.kuilart.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in