NKC onderzoekt of er evenementen georganiseerd kunnen worden

NKC onderzoekt of er coronaproof evenementen georganiseerd kunnen worden – De NKC bekijkt of er mogelijkheden zijn om vanaf september op beperkte schaal evenementen te laten plaatsvinden die coronaproof zijn. Annetil de Gans, medewerker evenementen en vrijwilligers zaken bij het NKC zegt hierover “We willen de mensen weer de gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten”.

Voorwaarde voor dergelijke evenementen is dat ze kunnen plaatsvinden binnen de richtlijnen van het RIVM. “En veel hangt natuurlijk ook af van de besluiten die het kabinet in augustus bekend gaat maken”, zegt De Gans.

Geen diner voor veertig mensen

Als voorbeeld van wat niet kan noemt zij een gezamenlijk diner van veertig deelnemers. “Maar misschien is het wel mogelijk om bijvoorbeeld een fietstocht te organiseren, met aansluitend een barbecue, waarbij we de looproutes reguleren.”

Leestip:  NKC - Camperaar van het Jaar

Concrete evenementen, plaatsen en data zijn nog niet gepland. De komende maanden moet duidelijk worden wat er mogelijk is. Zodra er meer bekend is, wordt dit gemeld op de website van de NKC.

Over het NKC

De NKC is hét platform van en voor camperliefhebbers. De grootste camperclub van Europa informeert, inspireert en brengt camperaars met elkaar in contact. Avonturiers van alle leeftijden, genietend van de vrijheid en het gemak dat een camper hen biedt.

Website NKC: www.nkc.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in