Ontdek de wereld in daktenten

TOPdaktenten – Waar avontuur begint. Het ervaren van maximale vrijheid van ongedwongen kamperen met een daktent vormen een basis voor een onbezorgde vakantie. Onderweg met jouw eigen hotelkamer op het dak van de auto, creëer je in minder dan één minuut een comfortabele slaapplek. Geen gesleep meer met slaapmatjes omdat je slaapt op een aangenaam, in de bodem geïntegreerd matras. Wat is mooier dan slapen in de natuur met het comfort van thuis.

Zij  adviseren je graag over de door jou gewenste daktent in hun showroom zodat je tot de beste keuze kunt komen die bij je past. Zij beschikken over 2 top merken Autohome sinds 1958 en Thule Tepui.

Over TOPdaktenten 

Een passie voor ondernemen met een vleugje humor en avontuur. Dat is de filosofie die ten grondslag ligt aan hun onderneming TOPdaktenten en die zij ten alle tijden proberen na te streven. In de jaren tachtig werd de eerste stap naar ondernemerschap gezet toen zij hun eigen luchtballonvaart bedrijf startten. Wat begon als een hobby met de intentie een wereldreis te kunnen financieren, is uitgegroeid tot een onderneming waar zij hun nog tot op de dag van vandaag in de zomermaanden mee bezig houden.

Leestip:  De nieuwe Eco Pro Drive Away luifels van Vango

Na hun prachtige aardbol dagelijks vanuit hun mandje te hebben mogen bestuderen, zette hun avontuur zich voort op de wilde wateren van de Atlantische Oceaan. Met hun zelfgebouwde zeilschip zetten ze koers richting Brazilië, een project waar ze jarenlang voor hadden gespaard, geploeterd en gewerkt. Het vleugje humor uit hun filosofie is een soort gegeven, die moesten ze namelijk wel hebben toen ze eenmaal op open wateren voeren en erachter kwamen dat ze beiden zeeziek zijn en daardoor vaker de reling zagen dan de open wateren. De levensles: “a smooth sea never made a skilled sailor” is hun daardoor op het lijf geschreven.

Na het varen op zee en in de lucht, is de cirkel sinds 2017 helemaal rond: de cliché te land, ter zee en in de lucht is hun unieke levensverhaal, waarbij TOPdaktenten hun weer met beide benen op de grond heeft gebracht. De visie van TOPdaktenten is dat zowel liefhebbers van de natuur als rasechte avonturiers ieder op hun eigen manier ingeving kunnen geven aan een welllicht compleet verschillende droomreis, maar die wel van één belangrijk reiselement altijd voorzien zijn: een snelle, comfortabele, stevige en avontuurlijke slaapplek, de daktent.

Leestip:  CAMPWERK presenteert 2 nieuwe daktenten

Website TOPdaktenten: www.topdaktenten.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in