EcoFlow op de Caravan Salon 2023

EcoFlow op de Caravan Salon 2023: meer vrijheid en comfort voor reis en digitale nomaden

EcoFlow, een toonaangevend bedrijf op het gebied van milieuvriendelijke energie oplossingen, zal van 25 augustus tot 3 september aanwezig zijn op de Caravan Salon in Düsseldorf, ‘s werelds grootste vakbeurs voor reizen met een caravan, camper, etc. In hal 14, stand B50, presenteert de energie-expert mobiele energiecentrales, combineerbare zonnepanelen, powerkits en de Dual-Fuel Smart Generator.

  • Vrijheid onderweg: EcoFlow presenteert mobiele energie in hal 14, stand B50 – draagbare power stations, zonnepanelen, powerkits en de Dual-Fuel Smart Generator.
  • Een nieuwe samenwerking met Fendt-Caravan: als partner van de erkende caravanfabrikant brengt EcoFlow zijn expertise op het gebied van mobiele opslag van energie in. Het resultaat is een complete caravan/luxe mobiele woonruimte voor zakelijke en digitale nomaden. 

Als partner van Fendt-Caravan brengt EcoFlow zijn oplossingen en expertise in voor de nieuwe concepten ‘Work’ en ‘Connect. Die zijn vooral gericht op digitale nomaden, maar ook op specialisten en medewerkers. Dit kun je allemaal ontdekken op de Fendt-Caravan stand in Hal 9 / B37-01 – B37-07.

partner van Fendt-Caravan

Ga perfect uitgerust op reis

Draagbare power stations zijn de ideale metgezellen tijdens het reizen, kamperen en tijdens het verblijf in de vrije natuur. De TÜV Rheinland-gecertificeerde power stations van de RIVER 2-serie en de bijzonder krachtige energie opslagapparaten van de DELTA-serie zullen te zien zijn op de stand van EcoFlow.

Leestip:  James autoservice opent 5 vestigingen

Een hoogtepunt is de nieuwe DELTA 2 Max – de mobiele energieopslag die compatibel is met de EcoFlow PowerStream, een plug & play zonnepaneel systeem dat ook makkelijk is mee te nemen op reis. Met een indrukwekkende basiscapaciteit van 2.048 Wh is de DELTA 2 Max een echte krachtpatser die met ongeëvenaarde efficiëntie en betrouwbaarheid aan de energiebehoeften voldoet. Ook zijn combineerbare zonnepanelen op de stand te zien die de energiecentrales van groene en gratis stroom voorzien en zo voor (energie)vrijheid onderweg zorgen.

DELTA 2 Max

Op de stand van EcoFlow kun je ook een kijkje nemen bij de dual-fuel generator. Dit apparaat kan naast benzine ook propaan als brandstof gebruiken en een gemiddeld gezin vijf dagen van noodstroom voorzien. Dit betekent dat reizigers zelfs in de meest afgelegen gebieden aan de veilige kant zijn.

EcoFlow

Daarnaast presenteert EcoFlow Power Kits – een compacte en modulaire stroomvoorziening oplossing voor gebruik in bestelwagens en campers voor een zorgeloze en off-grid vakantie. Het hart van het intelligente systeem is de geïntegreerde EcoFlow Power Hub. Hij overtuigt door zijn eenvoudige plug & play ontwerp, waarmee de powerkits in een mum van tijd kunnen worden uitgebreid om aan de individuele behoeften te voldoen.

Work & Connect: Mobiele woonruimtes met kantoren voor business en digital nomads

-Steeds meer digitale nomaden leven en werken op afstand, vaak ver van stedelijke gebieden. Voor hen biedt EcoFlow krachtige energiecentrales die ook op off-grid locaties kunnen worden opgeladen met zonnecellen. Als partner van Fendt-Caravan gaat EcoFlow nog een stap verder en ondersteunt het de nieuwe concepten ‘Work’ en ‘Connect’ van de caravanfabrikant met zijn oplossingen voor duurzame energie.

Leestip:  Camper TV gaat weer overwinteren

Voor ‘Work’ biedt EcoFlow de krachtige power station DELTA Pro, die ook zonder netstroom voor een continue energievoorziening zorgt. Met een capaciteit van 3,6 kWh levert de draagbare power station maximaal twee dagen energie. Zo maken EcoFlow en Fendt mobiel werken buitenshuis mogelijk of dat nu op op het strand, in het bos of aan een bergmeeris. Daarnaast biedt EcoFlow de innovatieve EcoFlow Power Kits voor het ‘Connect’-concept, die betrouwbare energie leveren voor naadloos leven en werken

“De grenzen tussen kamperen en ‘glamping’ zijn vloeiend. Mensen willen het comfort van thuis als ze reizen, en professionals onderweg verwachten moderne gemakken zoals op het werk. Wij zijn blij met de samenwerking met Fendt-Caravan, die deze veeleisende groep aanspreekt. Door dit te doen consolideren we onze aanwezigheid in de luxe kampeermarkt met duurzame energieoplossingen” zegt Richard de Borst, director of Benelux EcoFlow.

Een bijzondere uitdaging bij de implementatie van de twee conceptcars was de integratie van de EcoFlow-energieoplossingen in de bestaande voertuigperiferie. HGPower GmbH, de systeempartner van EcoFlow, is verantwoordelijk voor de planning en implementatie. Door de
enorme ervaring van de HGPower-specialisten op het gebied van voedingen, accu- en laadtechniek, vooral met de EcoFlow-producten, werden hier twee op maat gemaakte energieconcepten voor ‘Work’ en ‘Connect’ geïmplementeerd.

Leestip:  Martine van Os naar Corsica en Sardinië voor We zijn er Bijna!

een betrouwbare, krachtige stroomvoorziening is niet alleen belangrijk voor de twee Fendt Work- en Connect-studies, maar blijkt deze ook steeds belangrijker te zijn voor iedereen die zelfstandig wil reizen. Hier biedt EcoFlow gebruiksvriendelijke, hoogwaardige en modulaire concepten voor vrijwel alle toepassingen.

De Caravan Salon in Düsseldorf duurt van 25 augustus tot 3 september en is geopend van 10.00 uur tot 18.00. Meer informatie over de hierboven genoemde producten zijn te vinden op:

 5/5 (8)

Wat is je waardering?

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in