EcoFlow lanceert nieuwe serie draagbare power stations

EcoFlow lanceert met RIVER 2 nieuwste serie instapmodellen van draagbare power stations
Een serie van drie modellen maakt draagbare stroomvoorziening eenvoudiger en betaalbaarder dan ooit.

EcoFlow lanceert met RIVER 2 nieuwste serie instapmodellen van draagbare power stations
Een serie van drie modellen maakt draagbare stroomvoorziening eenvoudiger en betaalbaarder dan ooit

EcoFlow, specialist in schone energie-oplossingen, introduceert vandaag de RIVER 2-serie, een betaalbare serie van drie instapmodellen van draagbare power stations onder de 1kWh die de beste zijn in hun soort. Deze serie is ontworpen met het oog op een ultralange batterijduur. Daarnaast kan de energiegenerator in slechts 48 minuten tot 80% worden opgeladen. De apparaten bieden in hun categorie de voordeligste stroomvoorziening en vormen een betrouwbare energiebron voor een mobiele levensstijl en noodstroomvoorziening thuis.

De drie modellen in de serie – RIVER 2, RIVER 2 Max en RIVER 2 Pro – zijn uitgerust met geavanceerde LFP-batterijen en wegen maximaal 7.8kg, waardoor draagbare stroomvoorziening gemakkelijker en veiliger is dan ooit. De prijzen voor de apparaten uit de RIVER 2-serie beginnen bij slechts €299 en hebben een levensduur die 6 keer langer is dan het industriegemiddelde. De RIVER 2-serie biedt dus een nieuw niveau van waarde op lange termijn in de markt voor draagbare energie en garandeert de breedst mogelijke toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schone energie.

Leestip:  ANWB: Nederland blijft favoriete bestemming herfstvakantie

“De lancering van de RIVER 2-serie benadrukt de inzet van EcoFlow voor zinvolle innovatie die echte problemen oplost,” aldus EcoFlow CEO Bruce Wang. “Nu de economische en milieu vooruitzichten onzeker zijn, willen we schone, draagbare energie beschikbaar maken voor iedereen en overal. De RIVER 2-serie van EcoFlow maakt dit mogelijk door praktische, flexibele en betaalbare energieoplossingen aan te bieden voor activiteiten buitens- in binnenshuis.”

De lancering van de RIVER 2-serie

Draagbare stroomvoorziening voor alle gelegenheden

Dankzij de innovatieve X-Stream-technologie van EcoFlow laden de apparaten uit de RIVER 2-serie gemiddeld 5 keer sneller op dan concurrenten. Het standaard RIVER 2 model kan in slechts 60 minuten volledig worden opgeladen en de grootste power station: RIVER 2 Pro, is zelfs volledig opgeladen in slechts 70 minuten. Hierdoor kunnen gebruikers dagtochtjes en samenkomsten plannen, zelfs wanneer deze last-minute zijn.

De RIVER 2-serie kan ook worden opgeladen met zonne-energie, waardoor gebruikers hun levensstijl gemakkelijk groener kunnen maken met volledig gratis energie. Met een maximaal vermogen van 220W kunnen de apparaten uit de RIVER 2-serie in 3 uur volledig worden opgeladen met behulp van draagbare EcoFlow-zonnepanelen.

Leestip:  ANWB bundelt krachten met ADAC en TCS in kampeersector

EcoFlow-zonnepanelen

Betrouwbare energievoorziening voor lange tijd zorgt voor gemoedsrust

Alle modellen van de RIVER 2-serie zijn uitgerust met de nieuwste LiFePO4 (LFP) batterijen met een lange levensduur. In vergelijking met het industriegemiddelde van 500 cycli is de batterijduur van de batterij van de RIVER 2-serie 6 keer langer. Tijdens één batterijduur worden 3000 cycli uitgevoerd, wat betekent dat de batterij bijna 10 jaar lang één keer per dag kan worden gebruikt. LFP-batterijen leveren een veilig en betrouwbaar vermogen en zijn bestand tegen extremere temperaturen, waardoor de RIVER 2-apparaten in ongunstige weersomstandigheden kunnen worden gebruikt. Daarnaast worden alle EcoFlow RIVER 2-modellen geleverd met 5 jaar garantie en beschikt de RIVER 2-series over een TÜV-Rheinland certificatie.

Zuinige energievoorziening vanaf dag één

De modellen uit de RIVER 2-serie kosten tot 34% minder dan de vorige serie. Dit weerspiegelt de inzet van EcoFlow om de toegang tot schone energieoplossingen te vergemakkelijken. De prijzen variëren van slechts €299 voor het standaard RIVER 2 model tot €799 voor het 800Wh RIVER 2 Pro- model. Deze serie biedt dus een instapoplossing tegen een betaalbare startprijs. Op lange termijn maken de hoge oplaadsnelheid en de ultralange levensduur van de apparaten uit deze serie regelmatige vervanging overbodig, waardoor de RIVER 2 de voordeligste serie draagbare energiecentrales met een vermogen van minder dan 1 kWh op de markt is.

Leestip:  Tweedehandsauto bijna 500 euro goedkoper dan begin 2023

Website EcoFlow: eu.ecoflow.com

 4.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in