Camping De ReCreatie een creatieve natuurcamping

In de bossen op de Utrechtse Heuvelrug is een ‘dynamisch dorpje’ in de maak. Een creatieve natuurcamping en bloeiplaats die mag blijven groeien. Een plek om te spelen en lekker aan te klooien.

Kom jij ook kamperen, re-creëren en met hun mee improviseren?

 

Een re-creatief ‘dorp’

De ReCreatie is een creatieve natuurcamping en bloeiplaats die deels samen met hun dorpelingen wordt gebouwd. Van Lange Verkeerders tot even-aanwaaiers en scharrelaars.

Je kunt bij hun je eigenzinnige en creatieve kampeermiddel (geen huisjes!) bouwen en verhuren, meewerken aan verschillende creatieve projecten of ‘gewoon’ komen kamperen en genieten van de omgeving.

Het is een plek waar je de kans hebt anderen te ontmoeten en samen te werken en ontdekken. Of je juist even terug te trekken in je hutje op de hei. Niks moet, veel mag.

Leestip:  Recreatiepark de Wielerbaan uniek gelegen vakantiepark

Maar bovenal moet het een plek zijn waar jij thuis komt, fijne mensen ontmoet en vol energie weer naar huis gaat. Waar dingen ontstaan die je vooraf niet kon bedenken, een plek om te spelen, lekker aan te klooien en het leven te vieren.

De plek

De ReCreatie ligt verscholen in de bossen van Leusden, net onder Amersfoort, op de Utrechtse Heuvelrug. Deze voormalige militaire camping is 5 hectare groot en een prachtige mix van bos, heide en heuveltjes.

Dorpsplein

Het Dorpsplein is het sociale hart van de camping. De plek om lekker te hangen op het terras, in de hangmat of je kinderen in te maken op de jeu de boules baan. Ook vind je hier twee vuurplaatsen voor warmte, gezelligheid en het ontmoeten van je campingburen.

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk
Ze beginnen pas

De ReCreatie is een doorlopend experiment wat pas net is begonnen. Vorig jaar zijn ze begonnen en ze hopen dat hun plek de komende jaren volop verder gaat groeien en bloeien.

Verwacht dus geen aangeharkte camping of grindbakjes met coniferen. Wat ze wel hebben is een prachtig bos met recreatievelingen, een onregelmatig activiteitenprogramma én een mix van rust en reuring.

Hou jij ook wel van een experiment? Kom dan vooral langs om lekker te kamperen, re-creëren en ook een beetje te improviseren met hun.

Website camping De ReCreatie: www.derecreatie.nl

 2.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in