Camping Sonnenberg op loopafstand van Müden/Örtze

Deze gezellige familiecamping is ruim 5 hectare groot en heeft 100 plaatsen voor tenten, campers en caravans. Ook mag er nog gewoon een kampvuur op de aangewezen plek worden aangelegd. De naam zegt het al Sonnenberg, dus berg in de zon, de camping is tegen een berg(je) gelegen op het zuiden met werkelijk een prachtig weids uitzicht. De camping ligt op 10 minuten loopafstand van Müden/Örtze.

Plaatsen

Er zijn beschutte plaatsen onder de bomen, of plaatsen zonder beschutting. Zij hebben plekken vanaf 100 m2, alle voorzien van stroom. Ook hebben zij een apart groepenveld en een apart veld voor doortrekkers en campers die maar 1 nachtje willen blijven.

De Gasten

Zijn liefhebbers van fietsen, wandelen, rust en natuurlijk de prachtige natuur. Ze waarderen de schoonheid van de Lüneburgerheide met al haar bezienswaardigheden. Gebruik een voor- of najaarsvakantie als adempauze om de drukte in Nederland te ontvluchten en hier te genieten van de prachtige omgeving of om één van de vele steden of pretparken te bezoeken. De natuur is in het voorjaar het mooist! Hun gasten in het hoogseizoen zijn gezinnen, motorrijders, stellen, die op zoek zijn naar gezelligheid, activiteit en sport, natuur, historie of gewoon rust.

Leestip:  Camping Oeltjen bij het het Zwischenahner Meer

Wie zijn ze

Marni en Mariëlle Deenen, sinds 2010 de trotse Nederlandse eigenaren van Camping Sonnenberg te Müden/Örtze, die jouw te woord kunnen staan in Duits, Nederlands, en Engels.

Website Sonnenberg

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in